PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208951
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Czy możecie mi polecić jeszcze jakieś inne fajne seriale do oglądania? Obojętne czy komedie, dramaty itp. Po prostu fajne według Was. Z góry dzięki za odpowiedź.

Tylko napiszę jeszcze które seriale już oglądam lub oglądałem i zaliczam do ulubionych : House, Mentalista, Californication, Teoria wielkiego podrywu, Jak poznałem waszą matkę, The Walking Dead.

Kondzio92

mi bardzo podoba się 'Revenge' - polecam gorąco, jeden z najlepszych Pilotów jakie widziałem, a potem niesamowita końcówka sezonu w której mozna zobaczyc niezwykle skomplikowane emocje - jakich osobiscie jeszcze nigdy wcześniej nie widziałem ani w telewizji ani w filmie ;)

hubert_wentland

Ok, sprawdzę ten serial. Dzięki

Kondzio92

Six Feet Under. Koniecznie.

AliceTrojan

Ok, zobaczę. A coś z nowszych?

Kondzio92

A Dexter? Może Gra o tron; osobiście mam w planach. Z komedii, oprócz tych, które wymieniłeś lubię jeszcze Dwóch i pół. Jeżeli chodzi o dramaty to na pewno Breaking Bad. W najbliższym czasie planuję obejrzeć Rodzinę Soprano.

AliceTrojan

Rodzinę Soprano polecam, bo oglądałem dawno temu. Świetny serial. Dwóch i pół bez Sheena to już nie to samo. Breaking Bad czy Dexter jakoś nie przypadły mi do gustu. I też mam w planach Grę o tron. A moje najbliższe plany to chyba Shameless

Kondzio92

Ja myślę jeszcze o Miasteczku Twin Peaks. Coś tam jeszcze miałam w planach, ale nie zapisałam i zapomniałam. :-]

AliceTrojan

Za taki stary serial chcesz się zabrać? Podziwiam :). Ja szukam nowszych, żeby jakoś zapełnić czas póki nie ma nowych odcinków Jak poznałem waszą matkę, Teorii wielkiego wybuchu czy Mentalisty.

Kondzio92

Przynajmniej nie trzeba czekać na odcinki i nie ma obawy, że na siłę będą go przeciągnąć, jak to ma miejsce w przypadku HIMYM.

AliceTrojan

W sumie racja. Ale w przypadku wielu seriali tak robią żeby go przeciągnąć na siłę. Według mnie zrobili tak np. z Skazanym na śmierć czy Housem.

Kondzio92

I właśnie dlatego zakończyłam przygodę ze "Skazanym..." na drugim sezonie. Tylko z HIMYM jakoś ciężko mi zrezygnować. Za bardzo ciekawska jestem, zresztą nie po to czekam tyle lat, żeby rezygnować na sezon przed poznaniem tytułowej postaci; za bardzo się już wkręciłam.

AliceTrojan

Ja mam podobnie, oglądam już HIMYM tak bardziej z przyzwyczajenia. Na samym początku to podobał mi się każdy odcinek, było całkiem śmiesznie. A ostatnio to w niektórych odcinkach więcej jest jakiegoś smutnego dramatu niż serialu komediowego. Barney też nie już taki awesome jak kiedyś

Kondzio92

Chyba większość osób tak ma. Przede wszystkim wątku Matki z sezonu na sezon jest coraz mniej... I niemal wszystkie postaci zaczęły w pewnych momentach irytować. Mimo wszystko, od czasu do czasu (nie za często!) twórcom zdarzają się jeszcze mocniejsze odcinki.

AliceTrojan

tak, nie trzeba czekać na odcinki, a w przypadku twin peaks nie jest to fajne, ponieważ serial został skasowany zanim dokończono wątki o.o

hubert_wentland

Jak to???

AliceTrojan

z wikipedii o twin peaks:
"The series ends with an unresolved cliffhanger". to zdanie powstrzymało mnie kiedyś przed zaczęciem oglądania tego serialu, bo nienawidzę takich sytuacji ;p

hubert_wentland

:-/ Kurcze. No nic, trudno. O jeden serial mniej na mojej liście. Może to nawet lepiej - i tak nie mam ich kiedy oglądać. ;-]

Dzięki za ostrzeżenie.

Kondzio92

Polecam sherlocka bbc ;) http://www.filmweb.pl/serial/Sherlock-2010-528992

koktajl08

Dzięki, sprawdzę :)

Kondzio92

its always sunny in philadelphia bije wszystko i wszystkich na glowe!!

Kondzio92

rodzinkę borgiów albo rodzina tudorów, a jeśli chodzi na podobe do HIMYM no to oczywiście Friends

karczewk

mike and molly