PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Czy ósmy sezon będzie ostatnim? Jeszcze tego nie wiadomo, lecz może by tak było lepiej?
Z jednej strony paczka z Nowego Jorku stała się też moimi przyjaciółmi, z drugiej powinni
odejść z klasą, póki jeszcze nie jest za późno. Dwa najnowsze odcinki są przyzwoite, ale
nawet najlepszy żart, po opowiedzeniu go na sto różnych sposobów, przestaje śmieszyć.
Więcej napisałam o tym na moim blogu, zapraszam:

http://chodznafilm.blogspot.com/2012/10/serialowe-powroty-cz-1.html

beatlesowka19

Jak dla mnie poziom komediowy tego serialu spada i teraz wszystko kręci się wokół tych naciąganych zawiązków wszystkich po kolei. Jak dla mnie powinni zakończyć na tym sezonie już...

liverpool

Niestety to prawda... Tych związków było już tyle, z tyloma osobami i w takich kombinacjach, że mam już tego przesyt. "Naciągane" to dobre słowo!

beatlesowka19

Z tego co czytałam ma być to ostatni sezon. Pewnie by ciągnęli to jeszcze, ale (podobno) Jason Segel postanowił zakończyć współpracę po sezonie 8. To że serial traci klasę- zgadzam się, wątek Barneya zaczyna być przerysowany do granic i jak dla mnie- denerwujący, postać Teda zanikła. Pewnie będę wiele razy wracać do tego serialu, ale najwyższy czas na to, żeby otrzymać odpowiedź JAK POZNAŁEM WASZĄ MATKĘ? ;)))

beatlesowka19

Serial co prawda nie jest już taki jak na początku i myślę, że na odejście z klasą, tak jak zrobili to "Przyjaciele", jest już za późno.
Ogląda mi się dobrze, ale serial nie przywiązuje tak bardzo do siebie jak ten wcześniej przeze mnie wymieniony.