Na portalu Metactitic widnieje informacja o sezonie 10, wiecie coś o tym?
http://www.metacritic.com/tv/how-i-met-your-mother/season-10
9 sezon jest ostatnim sezonem Jak poznałem waszą matkę. A co do tej strony to może się tyczyć spin-offu serialu , który ponoć ma powstać
10 sezon jest niemożliwy, 9 to już na szczęście ten ostatni. A co do spin-offa na 100% powstanie, CBS zamówiło już odcinek pilotowy spin-off będzie nosił tytuł "How I Met Your Dad" będzie to ta sama koncepcja co HIMYM paczka 5 przyjaciół przesiadujących w barze, matka będzie znów zanudzała dzieci historyjkami tym razem o swoich znajomych jak to było zanim poznała ich tatusia, zapewne opowie też ilu kolesi zaliczyło ją przed nim.
Uważam , że ten spin-off jest niepotrzebny. Zapewne będzie prawie to samo co w Jak poznałem waszą matkę. Jeśli naprawdę powstanie to z ciekawości pewnie się obejrzy pierwsze odcinki , ale to zapewne będzie powtarzany schemat
Spin offy to nigdy nic dobrego, robią je jedynie dla kasy... powstało już wcześniej kilka spin-ofów ale przeszły bez echa. Jako tako prezentuje się Joey spin-off Przyjaciół. On jako jedyny z paczki nie miał żadnej dziewczyny, nie odnosił sukcesów zawodowych, więc w sumie dobrze było zobaczyć jego dalsze losy i nie ukrywam serial był śmieszny, ale ludzie wyszli z podobnego założenia jak ty, bo pierwszy odcinek w USA obejrzało aż 18 mln widzów, a ostatni 1 sezonu już tylko 4 mln, nakręcono jeszcze drugi sezon ale w USA już go nie emitowali, sprzedano go do stacji zagranicznych żeby zwróciła się kasa i na tym się skończyło. Tak samo będzie ze spin-offem HIMYM. Nie ma szans żeby udało im się zrobić tyle sezonów, ludzie lubią świeże fabuły, a nie oklepaną, którą oglądają od 9 lat. Poza tym to totalna głupota. W której rodzinie tak jest żeby tatuś katował dzieci opowieściami o tym co robił zanim poznał ich matkę. Jeżeli dzieci miałyby taką ochotę zapytałyby same, a nie urządza im spotkania na kanapie i na siłę zanudza szczegółowymi opowieściami. Nie mówię, że to zła fabuła, ale teraz matka będzie robiła to samo i katowała dzieci swoją historią, a to już chore. Jeszcze żeby ten 9 sezon był jakiś ciekawy, a to kompletne dno, nie mają już pomysłów, więc jak ludzie mają im zaufać i oglądać spin-off skoro wiadomo czego się spodziewać. Gdyby mieli jakieś sensowne pomysły, wykorzystaliby je w HIMYM, ale nie mają więc ja nie mam ochoty oglądać kolejnego robionego na siłę serialu, który nie śmieszy w ogóle a średnio co 15 sekund słychać w tle śmiech publiczności, sztuczny do bólu jak cały ten serial.
How i met your dad? Pachnie mi to moim pomysłem sprzed kilku lat, żeby głównym bohaterem był Barney, który szuka swojego ojca. ;P
[Nie oglądałem 2 ost. sezonów, więc jak to się wydarzyło to mi nie spoilerujcie] :Q