Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211700
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Siemano ludziska

użytkownik usunięty

Jak tam Wasza teoria o Robin jako Matce? Dalej tak twierdzicie?

ocenił(a) serial na 7

o ile dobrze pamiętam, to w którymś z poprzednich odcinków okazało się, że Robin nie może mieć dzieci

użytkownik usunięty
jar1125

Tak, ale są osoby, które mimo, że widziały ten odcinek, nadal uważają ją za matkę i/lub przyszłą panią Msoby.

ocenił(a) serial na 10

W sumie to byłoby dziwne, jakby Robin była matką. Już w pierwszym odcinku Ted mówi dzieciom "i tak poznałem waszą ciotkę Robin".

użytkownik usunięty
werx_serx

Wiem, wiem, ja jestem tego samego zdania ; >. Ale jednak niektórzy nadal w to wierzą, bo niby Ted i Robin, według nich, są sobie przeznaczeni i te sprawy…

ocenił(a) serial na 9

a ja sądziłem, że ostatni odcinek definitywnie wybije ze łba wszystkim tym tępakom, że żoną Teda nie będzie Robin. nie wiem jak ograniczonym umysłowo trzeba być, żeby oglądając tak prosty serial nie pojąć tego już dawno temu. ale jak widać nawet ten odcinek nie rozwiał ich wątpliwości i tzw. "pseudo-teorii".

użytkownik usunięty
zuckuss_2

W końcu ktoś logicznie myślący pojawił się w tym temacie.

ocenił(a) serial na 10

akurat w tym temacie nie ma nikogo jak na razie, kto by twierdził, że matką jest Robin, ale ok.

werx_serx

z tego co widac to masz racje nikt tutaj nie twierdz ze matka jest Robin:) ale swoja droga ciekawe kto zagra właśnie matke :)

kromka95

Może Mila Kunis? Wg mnie pasowałaby do tej roli, tylko nie wiem czy chciałoby jej się bawić w serial, ona raczej dostaje dużo propozycji filmowych. No chyba, że w grę by wchodził 1 odcinek, gdzie ją poznajemy i tyle, koniec historii.

użytkownik usunięty
Canberrka

Z seriali to grała w That '70s Show jedną z pierwszoplanowych postaci - Jackie, więc może by się udało... Tyle, że ja akurat gdy widzę Milę, zawsze mam przed oczami Lucy Hale, czyli serialową siostrę Robin - totallylookslike.files.wordpress. com/2011/01/186be730-9d36-41d7-b4b2-3aba91e2d821.jpg

ocenił(a) serial na 9
kromka95

ja stawiam, że zagra ją Lyndsy Fonseca ;). serio.

ocenił(a) serial na 6

Ten serial schodzi na psy więć co za różnica kto będzię matką? Od dawna było wiadome ,że to nie Robin.