Też tak myślałem i mam taką nadzieję (8 sezon idealnie zakończyłby cały serial) ale Josh Radnor kiedy ostatnio był w Polsce powiedział, że będą napewno jeszcze 2... więc chyba jeszcze 9 się kroi...
hmmm, oglądali w tym roku gwiezdne wojny, za 5 lat będzie miał już córkę, więc teoretycznie jeszcze cztery sezony mogłyby być, ale kurczę, niech oni to już zakończą, bo ciągną na siłę wątki Teda i Robin ;/ ten sezon był już nudny, nie chcę myśleć, jak nudny będzie kolejny i nie bardzo wiem, co by w nim miało być... rozwodzący się Barney, wracający do Robin? Problemy małżeńskie Lily i Marshalla? ;/ I tak, jak zawsze Ted snujący się po planie i jęczący, że szuka miłości
a nie, sorry, za 3 lata będzie miał córkę, więc dwa sezony mogę jeszcze być, ale to nie zmienia mojego zdania, że nie wiem, o czym miałyby być
To szybko jak za 3 lata. Musiałby ją spotkać w ciągu najbliższych 2 lat, trochę pospotykać się z nią. Ciekawe jak to rozwiążą. Mam nadzieję, że 8 sezonów wystarczy.
jak już nie możecie, to nie oglądajcie.Przecież żona Teda była pokazana w 3 sezonie :)