Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211636
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Takieee Pytanieee

ocenił(a) serial na 10

Nie znalazłam więc pytam... Ile ma być sezonów HIMYM?

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 10

Też tak myślałem i mam taką nadzieję (8 sezon idealnie zakończyłby cały serial) ale Josh Radnor kiedy ostatnio był w Polsce powiedział, że będą napewno jeszcze 2... więc chyba jeszcze 9 się kroi...

ocenił(a) serial na 8
Zakk Wylde

hmmm, oglądali w tym roku gwiezdne wojny, za 5 lat będzie miał już córkę, więc teoretycznie jeszcze cztery sezony mogłyby być, ale kurczę, niech oni to już zakończą, bo ciągną na siłę wątki Teda i Robin ;/ ten sezon był już nudny, nie chcę myśleć, jak nudny będzie kolejny i nie bardzo wiem, co by w nim miało być... rozwodzący się Barney, wracający do Robin? Problemy małżeńskie Lily i Marshalla? ;/ I tak, jak zawsze Ted snujący się po planie i jęczący, że szuka miłości

ocenił(a) serial na 8
tolerancja91

a nie, sorry, za 3 lata będzie miał córkę, więc dwa sezony mogę jeszcze być, ale to nie zmienia mojego zdania, że nie wiem, o czym miałyby być

użytkownik usunięty
tolerancja91

To szybko jak za 3 lata. Musiałby ją spotkać w ciągu najbliższych 2 lat, trochę pospotykać się z nią. Ciekawe jak to rozwiążą. Mam nadzieję, że 8 sezonów wystarczy.

taka małą moda na sukces :D

ocenił(a) serial na 8
Zakk Wylde

Nie dobijajcie mnie. Ja już nie mogę... :-|

ocenił(a) serial na 6
AliceTrojan

jak już nie możecie, to nie oglądajcie.Przecież żona Teda była pokazana w 3 sezonie :)

ocenił(a) serial na 8
SylwiA8_

E, tam. Nie liczy się. Poza tym ja wciąż czekam na jakieś miażdżące zwroty akcji.