PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Najbardziej beznadziejny bohater wszech czasów. Ciężko wymienić jak wielu cech brakuje
temu gościowi żeby stał się mężczyzną i jak mało cech brakuje mu aby stać się 100%
kobietą.

Ironicznie okazuje się, że Stinson jest jedynym mężczyzną w serialu.

Jestem w siódmym sezonie.

SosCzosnkowy

no kilku mu brakuje - np. biustu, waginy, macicy etc.

SosCzosnkowy

Witajcie serdecznie, moi drodzy internauci.

Wówczas chciałbym zaprosić Was, na nieoficjalne forum 'Comedy Central', które przechodzi obecnie metamorfozę! Co nas może czekać, na NOWYM forum o CC? Zredukowana ekipa, autorski styl, porządni użytkownicy. To dla was mało? Będzie więcej!

Do wszystkiego, jako ekipa podchodzimy indywidualnie, dystansem oraz wielkimi nadziejami ,,Na lepsze jutro". Poziom graficzny, pisarski oraz programistyczny.

Dajemy wam możliwość odwiedzenia nas i życia w naszej społeczności internetowej - organizujemy konkursy rzeczowe, staramy się robić wszystko 'pod wasze oko'. Chcielibyśmy, abyście dali nam szansę na rozwinięcie się - interesujesz się filmami z Comedy Central? Musisz nas odwiedzić!

Adres forum : ComedyCentral.NET.PL

AliG_filmaniak

uspokój sie

AliG_filmaniak

Wówczas' lol

AliG_filmaniak

własnie, uspokój sie :D i to 'wówczas' chyba tam nie pasuje.
najbardziej zniechęcająca rzecz jaka widziałem.

AliG_filmaniak

Wybaczcie, nie ja to pisałem poprawka:

Witajcie serdecznie, moi drodzy internauci.

Chciałbym zaprosić Was, na nieoficjalne forum 'Comedy Central', które przechodzi obecnie metamorfozę! Co nas może czekać, na NOWYM forum o CC? Zredukowana ekipa, autorski styl, porządni użytkownicy. To dla was mało? Będzie więcej!

Do wszystkiego, jako ekipa podchodzimy indywidualnie, dystansem oraz wielkimi nadziejami ,,Na lepsze jutro". Poziom graficzny, pisarski oraz programistyczny.

Dajemy wam możliwość odwiedzenia nas i życia w naszej społeczności internetowej - organizujemy konkursy rzeczowe, staramy się robić wszystko 'pod wasze oko'. Chcielibyśmy, abyście dali nam szansę na rozwinięcie się - interesujesz się filmami z Comedy Central? Musisz nas odwiedzić!

Adres forum : ComedyCentral.NET.PL