PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208842
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Mam pytanie...co to za dziewczyna na końcu ostatniego odcinka, w 8sezonie?
I wychodzi na to, że cała historia głównego bohatera tego serialu kończy się na tym, że on za
nikogo nie wychodzi? Ted ma żone, czy nie?

ocenił(a) serial na 8
pio73

oglądaj od początku serial ;). Przed nami ostatni sezon serialu, a kobieta na ostatnim ujęciu 8mego sezonu to tytułowa matka, którą widzowie po raz pierwszy widzą dosłownie w całości na ekranie.

ocenił(a) serial na 10
buntownik85

Ale wiadomo jak się oni poznali ? Jest jakiś odcinek, w którym oni się widzą i się poznali pierwszy raz?

ocenił(a) serial na 9
pio73

Poznają się na stacji w 9 sezonie

ocenił(a) serial na 7
Belsnizkel

A nie przypadkiem Ted zobaczył ją na weselu Robin i Barneya?

pio73

Cały 9 sezon będzie opierał się drogach, w jaki sposób każdy z bohaterów poznał tytułową Matkę. Producenci ogłosili, że historia jak Ted poznał matkę swoich dzieci, będzie w finałowym odcinku, by wyjaśnić całą fabułę serialu (pewnie będą to 2 odcinki).

ocenił(a) serial na 10
suckinsyn

A kiedy zacznie się 9 sezon?

pio73

23 Września.

ocenił(a) serial na 10
suckinsyn

Ale 23 września zacznie się sezon w ameryce, czyli po angielsku tak ? A wiesz może kiedy zacznie się w polsce, czyli po polsku?

pio73

Jeśli chodzi o napisy do odcinków to pewnie pojawią się ok. 2 dni po premierze wersji angielskiej. Kiedy w polskiej tv się pojawi tego nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
suckinsyn

Wielkie dzięki :D

ocenił(a) serial na 10
pio73

Szczerze mówiąc, w Polsce jest cała masa wygłodniałych fanów czekających z niecierpliwością na himym, więc napisy powinny pojawić się już na drugi dzień. Ja natomiast polecam tą wersję anglojęzyczną, bo na prawdę wszystko jest łatwe do zrozumienia, jeśli oczywiście się zna jako tako język. Więc jeśli ktoś nie ma problemu z angielskim to nie warto czekać na napisy, które może nie w każdym przypadku oddają sens wypowiedzi ;)

ocenił(a) serial na 10
pio73

Ja wam mówię, oni sobie z nami pogrywają, to wcale nie będzie matka xD

użytkownik usunięty
altanaogrodowa

Oby nie. Chyba są już świadomi tego, że ludzi wkurza to wieczne czekanie na matkę, a z sezonu na sezon serial traci na jakości.

ocenił(a) serial na 8

SPOILER

'Ted i Matka spotkają się na peronie w Farhampton po weselu. Kiedy to się wydarzy? Tego twórcy nie mówią, Bays jednak obiecuje, że zobaczymy znacznie więcej niż tylko ich spotkanie (co oznacza, że spotkanie będzie miało miejsce przed końcem sezonu). Marshall, Lily, Barney i Robin poznają Matkę przed Tedem - każde z nich w innych okolicznościach. I choć na początku nie będzie tu wzajemnej sympatii, na koniec ona zyska ich akceptację. "W końcu wszyscy będą kochać tę kobietę, bo jej się nie da nie kochać" - wyjaśnia Bays. Na pewno zobaczymy też ostatnie osiem lat z perspektywy Matki.

Kiedy Ted w końcu da sobie spokój z Robin? W 3. odcinku sezonu, "The Broken Code", on i Robin zaczną rozmawiać o tym, jak ostatnio trzymali się za ręce w deszczu. Robin nie kocha Teda, to wiadomo na pewno, dała się tylko ponieść emocjom. Można więc spodziewać się, że cała sytuacja zostanie wyjaśniona i w końcu Ted pozwoli Robin odejść.

W finałowym sezonie poznamy mamę Scherbatsky, a także macochę Robin, która uprze się, żeby śpiewać na weselu. Cobie Smulders chce zobaczyć w tej roli Annette Bening - i miejmy nadzieję, że nie jest to niemożliwe."
Myślę, że jednak nie pogrywają i faktycznie to jest matka :-)

ocenił(a) serial na 10
katerina89

Przecież Annette Bening jest za stara dla Ted'a. Ta aktorka ma ok.55 lat.

ocenił(a) serial na 10
pio73

Sorrki. Chyba źle odczytałem twój komentarz i pomyliłem się co do roli Annette Bening w twojeje wypowiedzi. Nic nie musisz pisać bo zrozumiałęm już :)