Kurde któregoś razu trafiłem na ten serial i oglądałem moze przez minutę (po co ogladac jak nie ogladalem wczesniejszych odcinkow i nie wiem o co chodzi?) i widze serial w ktorym są te denne automatyczne smiechy. I wchodze sobie na filmweb a tu serial 6 w rankingu, mnostwo tematow na forum i 87% w moim guście :D
Co prawda teraz mam co oglądać ale lepiej mieć dłuższą niż krótszą liste filmow/seriali do obejrzenia tak więc proszę o rozwiniętą odpowiedź na pytanie zawarte w temacie.
Pozdrawiam
Jesli szukasz luznej komedii na odmóżdzenie zeby sie wyluzowac, to ogladaj. Odcinki sa krotkie, wiec nawet jak ci sie nie spodoba, to nie stracisz duzo czasu. Ogladaj oczywiscie bez pl lektora i jak dasz rade to bez napisow.
bez lektora to oczywiście wiadomo (moim zdaniem każdy szanujący się widz powinien oglądać bez lektora bo to zabójstwo filmu) bez napisów to jeszcze nie dam rady. Lubię luźne komedie tylko warunek jest taki, ze humor nie moze być żałosny jak w większości amerykańskich komedii.
szczerze mówiąc, to ja sama byłam do tego serialu uprzedzona. zaczęłam oglądać wczoraj i obejrzałam 7 odcinków pod rząd. może nie jest nie wiadomo jak ambitny, ale myślę, że ma w sobie też coś więcej niż typowa amerykańska komedyjka.
Również byłem uprzedzony do tego serialu - nie oglądając go, jednak niedawno się przełamałem i w ogóle nie żałuję. Osobiście polecam, pierwsze 6 sezonów świetne i już dla tego warto oglądać, kupa śmiechu, niezłe gagi i czego chcieć więcej od sitcomu... Świetne jest to, że widz wczuwa się w bohaterów i przejmuje ich losem, przynajmniej ja takie odczucia mam :)
A ja nie polecam gagi nie śmieszne wszystko na siłę:( Obejrzałem cały pierwszy sezon z myślą, że się rozkręci albo zacznie mnie to śmieszyć, ale nic, a nic. Jak dla mnie stracony czas!!! Za to gorąco polecam ci Teorię Wielkiego Podrywu tam to się uśmiałem i wciągnąłem się na maksa:)