PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208842
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

WTF?

ocenił(a) serial na 9

Może mi ktoś powiedzieć co się stało z tym serialem po 6 sezonie? Zmienili się scenarzyści producent czy co? W 7 sezonie poziom żartów jest po prostu tragiczny. Następne sezony są podobne czy może lepsze bo nie wiem czy warto oglądać.

ocenił(a) serial na 9
SilentJay

8 sezon podobny, niestety.

ocenił(a) serial na 10
SilentJay

Według mnie druga połowa 8 sezonu jest już znacznie lepsza i na poziomie takiej szóstej, ogląda się o wiele lepiej.

ocenił(a) serial na 9
RobertSolski

a ile ma być sezonów?

ocenił(a) serial na 10
SilentJay

9 będzie ostatni.

ocenił(a) serial na 8
RobertSolski

Tak swoja droga jak uważacie czy 9 sezon będzie juz gwoździem do trumny tego serialu? Co moim zdaniem jest bardzo prawdopodobnie po słabych 7 i 8 , gdzie widać ze pomysły na humor się powoli wyczerpują , jedynie Barney ratuje w jakis sposób w tym momencie ten serial choc i tak jest gorszy niz w sezonach 1-6

ocenił(a) serial na 10
arek1910_88

Jak mówiłem, według mnie serial się trochę 'podniósł' w drugiej połowie ósmego sezonu, więc mam dobre oczekiwania co do 9-ego. Jedynie martwi mnie ten pomysł, że wszystko ma się kręcić wokół weekendu weselnego - nie wiem jak to zrobią w 24 odcinkach, to trochę ryzykowany pomysł.

użytkownik usunięty
arek1910_88

Według mnie to niestety Barney też obniżył loty, widać po nim już zmęczenie swoją rolą. Czasem mam wrażenie, że scenarzyści na siłę chcą z niego zrobić "błazna", a szkoda bo to jedna z moich ulubionych postaci.
Jednak wciąż mam nadzieję, że w 9 sezonie odbiją się od dna i tym samym zlikwidują ten zły posmak po poprzednich sezonach.