PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

ZAUWAŻYLIŚCIE, ŻE... aby być na bieżąco( czyli oglądać serial w głownie dla poznania żony
Teda) wystarczyło obejrzeć aby 2 odcinki premierowe tego sezonu i 2 finałowe... Trochę to
smutne bo kiedyś serial był genialny. Zapewne ten schemat pozostanie na następne
sezony czyli dowadujemy się czegoś na początku i na końcu sezonu. A reszta to odcinki z
suchymi żartami Barney`a i coraz bardziej irytującym małżeństwem Ericsonów (tzw.
"mamuśkowaty humor")

kontousuniente

Być może - jeżeli o mnie chodzi to masz moje pełne przyzwolenie na to by opuścić te odcinki w środku i skupić swą uwagę na 2 pierwszych i 2 ostatnich odcinkach, każdego kolejnego sezonu. Mi te suche żarty Barney'a się podobają, przywykłem do pewnego portretu psychologicznego postaci i mimo że od pierwszego sezonu serial jest przewidywalny, schematyczny - to z uśmiechem na twarzy go oglądam ... czasem zastanawiając się ile osób ten czy inny odcinek zainspirował do czegoś? :)

kontousuniente

nie poznaliśmy jeszcze żony. w jednym z odcinków 5 lub 6 sezonu Ted wspomniał, że matka dzieci była na jednym z jego wykładów. do tej pory taka postać się nie pojawiła