Witam.
Zauważyłem, że prawdopodobnie po wydarzeniach z 10 kwietnia, CC postanowiło zresetować odcinki nowego sezonu, emitując ostatni odcinek oznaczony numerem 14 - "The perfect week". Teraz widzę że dochodzimy do tego odcinka i... zastanawiam się czy za 20 minut ujrzę pierwsze odcinki sezonu 5 czy przebijemy się dalej. Ale... tematem przewodnim mojego tematu jest, zamieszanie spowodowane tym, że wg pilota cyfry + aktualnie powinien lecieć serial o nazwie "Przypadek zgodnie z planem". I teraz moje pytanie. Czy to że nie widzimy nowych odcinków mojego ukochanego HIMYM jest spowodowane katastrofą w smoleńsku, czy też tym, że nie przetłumaczyli jeszcze nowych odcinków serialu?
Zna ktoś odpowiedź?
co do tego że powinno lecieć himym a leci cos innego lub odwrotnie to wg mnie nie wina katastrofy. mam cyfrowe upc i mam taki sam problem ktory wynika moim zdaniem z tego, że cc nie trzyma się programu, ktory jest prezentowamy czy też ustawiony w 'przegladarce' danej telewizji cyfrowej.
natomiast co do emisji kolejnych odcinków to mogliby nie wyrobić z odcinaki ktore sa emitowane aktualnie w usa, szczegolnie ze cc puszcza po 2-3 odcinki jednoczesnie. oby przed wakacjami poleciała piąta seria do końca ;D
pozdrawiam