PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208913
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

/watch?v=jkMKxNZPJCU

Iza1554

eeech obejrzałam, tragedii nie było, szału też nie. ot coś w kompie pobzyczało....

Iza1554

a mi sie podobało, odcinek w starym stylu, fajnie zmontowany ;-)

eelbe_b

znów motyw kanapek, pijana Robin i jedna słuszna Lily... dla mnie nudne. Ciekawi mnie co kryje się pod tytułem następnego odcinka...

spanjel

a jaki tytuł nosi następny odcinek?

gawlacki

"Weekend at Barney's"

spanjel

Aha. W odcinku "The Rough Patch" Barney w nagraniu do Teda mówi : "...Może to oznaczać dwie rzeczy: Albo jestem martwy, albo jestem w związku. Jeśli jestem martwy, chcę abyś uczcił moją pamięć zabierając moje zwłoki do Hamptons i odtwarzając "Weekend u Berniego"..." :)

eelbe_b

motyw z przybiciem piątki kelnerowi świetny :D serial faktycznie z kazdym sezonem coraz mniej smieszny, ale zdarzaja sie im niezle pomysly, jak ten :)

Iza1554

Mnie właściwie już od dawna serial w ogóle nie śmieszy i przy tak zaniżonym kryterium stwierdzam, że mi się podobał. Różne przedstawianie tych samych historii w zależności od narratora zawsze uważałam za jeden z najfajniejszych wyróżników "Jak poznałem waszą matkę". Inna sprawa, że od połowy odcinek był zupełnie przewidywalny.

Melomanka

po co oglądasz jeśli nie śmieszy

marajka

Z tego samego powodu, dla którego ogląda się seriale niekomediowe.

Iza1554

kolejny odcinek, który jedyne co wniósł przez 21 min to motyw z Lily, jestem zawiedziony...

lukasz_kaweczynski14

ale co więcej miał wnieść większość odcinków wszystkich sitcomów nie zmienia /nic/ w życiu bohaterów, na tym polega ta formuła - podglądamy ich pokręcone życia, ale nic poza tym ;) jeżeli w którymś z odcinków jeden z głównych bohaterów zmienił pracę to stało się bardzo dużo.

Iza1554

Barney ratuje ten odcinek, jak i wiele innych.

lukasz12548

Właśnie chyba Barney słaby w tym odcinku, co mnie zdziwiło.

Jedyny moment, w którym śmiałem się na głos to Ted przybijający piątkę za drugim razem ;)

pitrzel

Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na to, że najlepszym smaczkiem w odcinku był KAPITAN?

spalamzbonjovim

zgadzam się

lukasz12548

barney ratuje?????? słaby był na maksa w tym odc.

marajka

Jak dla mnie był zaje***.
Te wszystkie sceny gdzie to on niby był powalały mnie:)
Aż w końcu przyznanie racji Teda, że jednak tam był aby go rozweselić. No i na końcu stwierdzenie Kapitana, że jakiś koleś wyrwał jego asystentkę (czy kogoś tam). Dla mnie rewelacja:)
Piątka Teda z kelnerem również fajna.

lukasz12548

jak dla mnie Kapitan rządzi czyli niezapomniany ejdżent cooper;p ciekawe, że w serialu pojawia się też druga postać z twin peaksu czyli leland palmer/ojciec robin

marajka

moim zdaniem jeden z lepszych z 7 i 8 sezonu.ted nurkujący w popielniczce i napalona robin ze szminką mnie śmieszyły i przestańcie w koncu rozpaczać nad Barneyem bo to chyba od początku było wiadome że nie będzie taki do końca życia i się ustatkuje.