PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208742
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

barney

ocenił(a) serial na 10

Nie lubię Barneya. To zwykły,zadufany w sobie dupek,któremu wydaje się,że jest darem dla kobiet

gosiagosia333

Wyluzuj, to serial komediowy.
Popatrz na Barneya z przymrużeniem oka, a nie przez pryzmat własnych,
życiowych doświadczeń z podrywaczami.
Wtedy zauważysz, że to Barney ciągnie ten serial, każdą ciekawą, śmieszną
sytuację generuje jego osoba.
A, i Barney jest darem dla kobiet, najlepszym wyborem i ideałem do którego
powoli zmierzam:D

gosiagosia333

gdy by nie on tego serialu by nie było :-)

Marek20101

Zhadzam się, niedościgniony wzór:) A ta pomysłowość w podrywaniu i pasją z jaką przyjmuje każde wyzwanie!!

Barney is awesome, and legen... wait for it, ...dary!!!

gosiagosia333

Gdyby nie było Barneya, nie było by tego serialu. Praktycznie od początku serialu to właśnie on wszystko ciągnie, każda śmieszna sytuacja jest wywołana przez jego osobę, a przynajmniej miał on znaczenie dla tej sytuacji.

ocenił(a) serial na 6
gosiagosia333

Napisze to samo co Wy gdyby nie on tego serialu by nie bylo ;) stanowi świetna rownowage do Teda i reszty :P a odcinek kiedy chcial poderwac barmanke i musial przestac ubierac sie w garnitury dla mnie bomba ;PP

ocenił(a) serial na 8
gosiagosia333

Tylko że Barney niepotrzebnie (czyt. na potrzeby serialu) wysila się na
wymyślanie tych nowych sposobów podrywu. Najlepiej opracować sobie kilka
najlepszych i nich się trzymać - czasem można się zabawić w eksperymenty,
ale jeśli chodzi o % schwytanych - to nawet ja wypadam lepiej.

O ile podchodzenie do tej postaci na poważnie jest głupie - równie głupi
jest jej kult. Kult który okazuje się podczas oglądania (jak np. przy
doc.Dom) ale po spotkaniu takowej osoby w realu... już nie.

Głupie... albo raczej żałosne jest też wzorowanie się na jakąś postać z
serialu.

Dlaczego to napisałem? Bo potępiam czczenie Barney'a. I innych.

ocenił(a) serial na 8
Victor_Fw

Mnie Barney po prostu bawi. Pewnie, że w realu taki facet to żadna przyjemność , ale HIMYM to nie serial obyczajowy, tylko komediowy, obfitujący w ironię i sarkazm, często z przerysowanymi historiami i postaciami, trudno więc poważnie traktować również Barneya ;) I dlatego też oglądam HIMYM, dla dobrej zabawy i tyle.

ocenił(a) serial na 6
gosiagosia333

Dla mnie Barney to postac fikcyjna - smieszna i trzymajaca ten caly serial :) bez tego jako w nim jest nie bylo by tego serialu :) chyba nikt nie bierze go na powaznie ;)

gosiagosia333

hmmm
Barney...
mnie się wydaje, że jest to rola pisana pod konkretna osobę - Neila Patricka Harrisa - świadczy o tym chociażby odcinek z muzyką do dr. Howsera, gdy Barney pisze bloga :)
i tu jest klucz do postaci Barneya. Neil jest prywatnie gejem, więc granie szowinistycznej świni jest już same w sobie awsome!
podziwiam go za te rolę
jest tak karykaturalna, że wiadomo, że wszyscy się z niego śmieją (z Barneya nie Neila)
i fakt faktem - jest to najważniejsza rola w serialu
ważniejsza niż Ted i wiecznie nieobecna "matka" ( a sorry, piętę było ostatnio widać:P)

aconitum666

Barney jest bardzo charakterystyczny już od pierwszych scen pierwszego odcinka. Mimo, że głównym bohaterem jest Ted, to Barney prawie zawsze wysuwa się na pierwszy plan i zdecydowanie jest w HIMYM postacią najciekawszą, chciałoby się powiedzieć - legendarną :).

ocenił(a) serial na 10
gosiagosia333

gdyby nie Barney to serial był by nie za fajny...

Barney jest AWESOME^^

użytkownik usunięty
Mojazebrajaniu

A ja Was zapraszam na http://forum.howimetyourmother.com.pl/index.php
forum o HIMYM. :> Na pewno większa dyskusja na temat Barneya by się wywiązała, gdyby więcej ludzi tam przebywało. :)

ocenił(a) serial na 7

przez Barney'a smutno mi, że nie jestem facetem i nie mogę codziennie chodzić w garniturach ;DD
I truly bez niego nie było by tylu śmiesznych sytuacji ;)