Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211700
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

co za taniec!!!!

ocenił(a) serial na 9

barney wymiata w pierwszym odcinku 7 sezonu,,,,nie mogę sie napatrzeć jak tańczy z Robin - to
jest coś niesamowitego! jest do schrupania XDXDDD

ocenił(a) serial na 10
amanda147

zgadzam się, świetnie zatańczyli :))

użytkownik usunięty
amanda147

najlepiej odnajduje się w swojej roli. swoja drogą dziwie się, że nikt nie pyta go, jak mu się gra heteroseksualistę, podczas gdy każdego heteroseksualnego aktora grającego geja w filmie czy serialu zaraz zalewają pytaniami, jak odnalazł się w roli homoseksualisty itp. nie wyobrażam sobie już innego aktora w roli barneya.

ocenił(a) serial na 9

tez się nad tym zastanawiałam XD Nie wiem jak on to robi że jest taki pociągający - może wg. zasady czym bardziej nieosiągalny tym bardziej pociągający. On ma tak niesamowity urok osobisty że niech go szlag! Powiem szczerze że dopiero po roli Barneya zaczęłam go lubić bo jako nastolatek raczej mnie wkurzał w tym serialu o lekarzu. A teraz jest takim ciachem że mózg w pionie staje. No i ma 40 lat! 40!!!! Jak on się trzyma!

użytkownik usunięty
amanda147

dokładnie. jako młodociany doktorek nie był dla mnie przekonujący. poza tym wcale nie był tam przystojny ;-) teraz jest mega seksowny i podoba mi się to, że nie jest "różowym" zniewieściałym gejem, tylko wygląda jak facet.

ocenił(a) serial na 9

kurde jak wino im starszy tym lepszy jak Boga kocham! XD on ma tak świetne rysy twarzy że aż nie wiem co powiedzieć *.*

amanda147

Neil Patrick Harris ogólnie jest świetnym tancerzem - na portalu youtube aż roi się od filmików tanecznych z jego udziałem - zwłaszcza na tych wszystkich galach oskarowych i innych gal wręczenia nagród. Ten mężczyzna po prostu urodził się z talentem scenicznym. Ryba w wodzie. Naprawdę miło patrzy się na jego grę aktorską, scenki teatralne - a w tym - taniec :)

ocenił(a) serial na 9
elema

dzieki teraz do rana bede szukac na YT nagrań! XDXDDXD