PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Czy to tylko mnie się tak wydaje, ze cały serial idzie w dół i twórcom juz naprawde koncza sie pomysly?

Pierwsze 6 sezonów obejrzałem 'jednym tchem' (z przerwami) i trzeba przyznac ze byly swietne. zajarany nastepnym sezonem ogladalem kolejne odcinki dzien po ich premierze.
jednak po z 10 odcinkach 7 sezonu serial naprawde spowalnia, fabuła nudzi, odcinki albo powodują jedynie usmiech w paru miejscach,
albo probuja rozsmieszyc widza na wszystkie mozliwe sposoby mimo ze nie ma to do konca sensu - odbiegaja od poczatkowego sposobu prowadzenia serialu.

oczywiscie bylo pare fajnych odcinkow wliczając ostatni THE FINAL PAGE 8 sezonu ktory jest - NIESTETY - jedynym dobrym odcinkiem 8 sezonu.

no coz wciaz licze na cos ciekawego ale musze przyznac ze serialem nie jaram sie juz tak bardzo jak rok temu. chyba troche za długo go ciągną...

boroszewiak

Mam to samo. Kiedyś nie mogłam doczekać się nowego odcinka, a teraz czasem oglądam po kilku dniach. To coś znaczy. :D Też mam wrażenie, że to jest na siłę już wszystko. Rozwlekają, za bardzo kombinują, zabijają ciekawość i napięcie. Właściwie w moim odczuciu jednym z najgorszych pomysłów było zaspoilerowanie wcześniej ślubu Barneya z Robin. To np. u mnie spowodowało takie głupie wyczekiwanie, znużenie tym wątkiem. I pomysł z zejściem się Teda z Victorią był fatalny. Wszyscy wiedzieliśmy, że nic z tego nie będzie, więc po co? Niesmak.
Jeszcze w siódmym sezonie chciało mi się bronić tego serialu, ale teraz już nie ma czego, bo Barney z psem jako wingmanem powoduje tylko facepalm. Strasznie szkoda pisać coś takiego, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - było świetnie, jest kiepsko.

AnnaCsillag

Akurat zaspoilerowanie było moim zdaniem dobrym zabiegiem, bo zbudowało w końcu jakiekolwiek napięcie i zmotywowało do oglądania kolejnych odcinków :)

nagi_waz

no, chyba tylko dlatego ogladalismy poczatek 8 sezonu.

ale tez powoli to sie robilo wk***iające ze oni mają byc razem a w tym kierunku nic sie nie dzialo...

boroszewiak

Niestety masz rację. Serial się zmienił, bohaterowie przeszli przemiany ale twórcom wciąż nie udaje się dorównać postaciom z przed przemian. Trochę za bardzo widać wymyślanie nowych cech bohaterów wyłącznie na potrzeby jednego odcinka.