Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211700
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Czy to tylko mnie się tak wydaje, ze cały serial idzie w dół i twórcom juz naprawde koncza sie pomysly?

Pierwsze 6 sezonów obejrzałem 'jednym tchem' (z przerwami) i trzeba przyznac ze byly swietne. zajarany nastepnym sezonem ogladalem kolejne odcinki dzien po ich premierze.
jednak po z 10 odcinkach 7 sezonu serial naprawde spowalnia, fabuła nudzi, odcinki albo powodują jedynie usmiech w paru miejscach,
albo probuja rozsmieszyc widza na wszystkie mozliwe sposoby mimo ze nie ma to do konca sensu - odbiegaja od poczatkowego sposobu prowadzenia serialu.

oczywiscie bylo pare fajnych odcinkow wliczając ostatni THE FINAL PAGE 8 sezonu ktory jest - NIESTETY - jedynym dobrym odcinkiem 8 sezonu.

no coz wciaz licze na cos ciekawego ale musze przyznac ze serialem nie jaram sie juz tak bardzo jak rok temu. chyba troche za długo go ciągną...

ocenił(a) serial na 8
boroszewiak

Mam to samo. Kiedyś nie mogłam doczekać się nowego odcinka, a teraz czasem oglądam po kilku dniach. To coś znaczy. :D Też mam wrażenie, że to jest na siłę już wszystko. Rozwlekają, za bardzo kombinują, zabijają ciekawość i napięcie. Właściwie w moim odczuciu jednym z najgorszych pomysłów było zaspoilerowanie wcześniej ślubu Barneya z Robin. To np. u mnie spowodowało takie głupie wyczekiwanie, znużenie tym wątkiem. I pomysł z zejściem się Teda z Victorią był fatalny. Wszyscy wiedzieliśmy, że nic z tego nie będzie, więc po co? Niesmak.
Jeszcze w siódmym sezonie chciało mi się bronić tego serialu, ale teraz już nie ma czego, bo Barney z psem jako wingmanem powoduje tylko facepalm. Strasznie szkoda pisać coś takiego, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy - było świetnie, jest kiepsko.

ocenił(a) serial na 7
AnnaCsillag

Akurat zaspoilerowanie było moim zdaniem dobrym zabiegiem, bo zbudowało w końcu jakiekolwiek napięcie i zmotywowało do oglądania kolejnych odcinków :)

ocenił(a) serial na 8
nagi_waz

no, chyba tylko dlatego ogladalismy poczatek 8 sezonu.

ale tez powoli to sie robilo wk***iające ze oni mają byc razem a w tym kierunku nic sie nie dzialo...

ocenił(a) serial na 9
boroszewiak

Niestety masz rację. Serial się zmienił, bohaterowie przeszli przemiany ale twórcom wciąż nie udaje się dorównać postaciom z przed przemian. Trochę za bardzo widać wymyślanie nowych cech bohaterów wyłącznie na potrzeby jednego odcinka.