PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208890
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Najlepszy serial na ziemi, swietna fabula, przezabawny, wprost awesome ;D Wedlug mnie on sie chyba nigdy nie skonczy. No moze kiedy dojdzie do roku 2030 kiedy Ted opowiada o swoich przygodach ;)

Eminem97

Skończy się po ósmym sezonie...

pigmejskipuszek

A skad posiadasz takie informacje? masz moze do nich link? tylko rzetelnie poprosze

pp_jakubowski

Było to już na forum dyskutowane mnóstwo razy, wystarczy przejrzeć tematy albo zapytać wujaszka G. Przykładowo: http://tvseriesfinale.com/tv-show/how-i-met-your-mother-continue-cancelled-jason -segel/

pigmejskipuszek

istnieje możliwość powstania 9 sezonu, generalnie nikt nie zaprzeczył jego ewentualnemu nakręceniu, ale po tym, jak przedłużono kontrakt w maju o dwa kolejne sezony producenci stwierdzili, że pora kończyć. czyli matka na pewno będzie już w 8 sezonie, a jeżeli zrobią sezon 9 - będzie on po prostu o trzech małżeństwach ;) choć osobiście nie sądzę, by tak się stało (chociaż wyniki oglądalności 7 sezonu są lepsze niż w ciągu ostatnich pięciu).

pigmejskipuszek

Każdy serial jest kontraktowany na góra dwa sezony do przodu. Decyzje o przedłużeniu czasem są podejmowane w przerwie między sezonami albo pod koniec sezonu, różnie. Wszystko zależy od oglądalności i decyzji stacji telewizyjnych.

Eminem97

To nie jest najlepszy serial na ziemi.