PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208819
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

czy moglby ktos wspomoc moja pamiec i przypomniec mi dlaczego wlasciwie robin byla wychowywana przez ojca? :)

venacava

przez matkę chyba też. pamiętam, że robin już w dorosłym życiu wspomina o matce - tak jakby miała z nią stały kontakt (?)

vilee

wlasnie b rzadko o niej wspomina - co bylo widoczne w ostatnim odcinku ;)

venacava

bardzo rzadko, może coś się wyjaśni

venacava

był też fragment, kiedy lilly fiksuje na temat planowanej ciąży i nie reaguje na zamartwianie się robin możliwą chorobą jej matki (robin mówi coś o zdjęciu rentgenowskim)

ocenił(a) serial na 7
venacava

Po tym jak ojciec wysłał ją do lasu, gdy miała 14 lat, zamieszkała z matką, a potem została Robin Sparkles (odcinek Hapily Ever After)! Pewnie jej rodzice byli rozwiedzeni, co jest możliwe, bo jej ojciec w końcu potem zaręczył się z jakąś Carole (odcinek Band or DJ). Robin często wspominała, że ma dobre relacje z matką, ale najbardziej zależy jej na tym, by jej ojciec powiedział, że jest z niej dumny.

ocenił(a) serial na 10
Pal_filmweb

Cześć, a co się stało z Robin w lesie? Nie za bardzo kojarzę.
Robin ma też młodszą siostrę. Była zajawka jak obie były dziećmi.

lalique21

Nie tylko jak były dziećmi, kiedyś siostra Robin odwiedziła ją w Nowym Yorku. Był o tym cały odcinek ale już nie pamiętam o co dokładnie chodziło. Ciekawe czy scenarzyści jeszcze o tym pamiętają i czy jej siostra przyjedzie na ślub.

Canberrka

siostra robin przyleciała wtedy z chłopakiem. pamiętam, że była nastolatką i chciała bodajże przespać się z tym kolesiem a robin panikowała...

lalique21

fakt! a o siostrze tez ani widu ani slychu na tym weselu...

venacava

Rodzice Robin rozwiedli się, bo ojciec zdradzał jej matkę. Wspominała o tym bodajże w odcinku ze Świętem Dziękczynienia czy Bożym Narodzeniem? (nie jestem pewna) Mówiła tylko, że siedziała przy stole z rodzicami i kochanką i się kłócili.

ul87

fakt. było coś takiego

ocenił(a) serial na 10
vilee

Aaaa! Siostra Robin faktycznie przyjechała do NY z chłopakiem. Łudząco podobna z wyglądu i charakteru do siostry Teda! One mi się mylą.

lalique21

faktycznie są podobne

vilee

a pamiętacie może w którym odcinku, albo chociaż która seria? bo kompletnie tego nie kojarzę

Aleksandra_41

First Time In New York sez. 2