czy moglby ktos wspomoc moja pamiec i przypomniec mi dlaczego wlasciwie robin byla wychowywana przez ojca? :)
przez matkę chyba też. pamiętam, że robin już w dorosłym życiu wspomina o matce - tak jakby miała z nią stały kontakt (?)
był też fragment, kiedy lilly fiksuje na temat planowanej ciąży i nie reaguje na zamartwianie się robin możliwą chorobą jej matki (robin mówi coś o zdjęciu rentgenowskim)
Po tym jak ojciec wysłał ją do lasu, gdy miała 14 lat, zamieszkała z matką, a potem została Robin Sparkles (odcinek Hapily Ever After)! Pewnie jej rodzice byli rozwiedzeni, co jest możliwe, bo jej ojciec w końcu potem zaręczył się z jakąś Carole (odcinek Band or DJ). Robin często wspominała, że ma dobre relacje z matką, ale najbardziej zależy jej na tym, by jej ojciec powiedział, że jest z niej dumny.
Cześć, a co się stało z Robin w lesie? Nie za bardzo kojarzę.
Robin ma też młodszą siostrę. Była zajawka jak obie były dziećmi.
Nie tylko jak były dziećmi, kiedyś siostra Robin odwiedziła ją w Nowym Yorku. Był o tym cały odcinek ale już nie pamiętam o co dokładnie chodziło. Ciekawe czy scenarzyści jeszcze o tym pamiętają i czy jej siostra przyjedzie na ślub.
siostra robin przyleciała wtedy z chłopakiem. pamiętam, że była nastolatką i chciała bodajże przespać się z tym kolesiem a robin panikowała...
Rodzice Robin rozwiedli się, bo ojciec zdradzał jej matkę. Wspominała o tym bodajże w odcinku ze Świętem Dziękczynienia czy Bożym Narodzeniem? (nie jestem pewna) Mówiła tylko, że siedziała przy stole z rodzicami i kochanką i się kłócili.
Aaaa! Siostra Robin faktycznie przyjechała do NY z chłopakiem. Łudząco podobna z wyglądu i charakteru do siostry Teda! One mi się mylą.