PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208930
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

hej, obejrzałam parę pierwszych odcinków i powiem szczerze, że nie zrobił na mnie takiego
wrażenia jakiego oczekiwałam. czy moglibyście podać mi swoje ulubione odcinki? obejrzę
je i może wtedy bardziej przekonam się do niego.
pozdrowienia ;)

m_anna

Hmm. Możesz zerknąć na "najlepiej ocenione". Pamiętaj, że jest to jednak kwestia względna. Od siebie radziłbym Ci jednak iść po kolei. Inaczej nawet najlepsze odcinki nie będą Cię śmieszyć - trzeba poznać bohaterów, ich typowe zachowania. Jeśli powiedzmy po 10 odcinkach dalej będziesz się "męczyć" oglądając, to może po prostu nie jest to Twój typ.

Pozdrawiam!

m_anna

początkowe nie powalają ale spróbuj obejrzeć sezon lub dwa .. wciągniesz sie :)

i co do ulubionych odcinków, napeno każdy ma jakieś ale jeśli nie znasz całej historii i fabuły kolejnych sezonów, poza typowymi gagami, nie powali Cie nic na kolana

m_anna

ważne jeszcze,czy oglądałaś z lektorem czy z napisami,bo jak z lektorem to faktycznie,może nie śmieszyć

m_anna

oglądam bez napisów czy lektora. zawsze w oryginale ;) dzięki bardzo za wasze uwagi, w takim bądź razie obejrzę do końca sezon pierwszy i zobaczymy co z tego wyjdzie.
pozdrawiam serdecznie!

m_anna

ja HIMYM nie lubiłem, dopóki kiedys na comedy central przez przypadek nie zobaczyłem odcinka 2x09 'Slap Bet'; wtedy powróciłem do serialu i pierwszy sezon obejrzałem bardzo szybko, choc wczesniej się z nim męczyłem ;)

m_anna

Też obejrzałam tylko kilka odcinków i muszę stwierdzić, że nudny jak flaki z olejem...

m_anna

obejrzałam cały pierwszy sezon i naprawdę się przekonałam do tego serialu! co prawda nie powiem, że jestem wielką fanką i zaraz od razu obejrzę wszystkie sezony, jednak przyznam, że bardzo często nie mogłam wytrzymać ze śmiechu ;)
bądź co bądź na pewno obejrzę drugi sezon, chociażby po to by obejrzeć odcinek 2x09.