hej, obejrzałam parę pierwszych odcinków i powiem szczerze, że nie zrobił na mnie takiego
wrażenia jakiego oczekiwałam. czy moglibyście podać mi swoje ulubione odcinki? obejrzę
je i może wtedy bardziej przekonam się do niego.
pozdrowienia ;)
Hmm. Możesz zerknąć na "najlepiej ocenione". Pamiętaj, że jest to jednak kwestia względna. Od siebie radziłbym Ci jednak iść po kolei. Inaczej nawet najlepsze odcinki nie będą Cię śmieszyć - trzeba poznać bohaterów, ich typowe zachowania. Jeśli powiedzmy po 10 odcinkach dalej będziesz się "męczyć" oglądając, to może po prostu nie jest to Twój typ.
Pozdrawiam!
początkowe nie powalają ale spróbuj obejrzeć sezon lub dwa .. wciągniesz sie :)
i co do ulubionych odcinków, napeno każdy ma jakieś ale jeśli nie znasz całej historii i fabuły kolejnych sezonów, poza typowymi gagami, nie powali Cie nic na kolana
ważne jeszcze,czy oglądałaś z lektorem czy z napisami,bo jak z lektorem to faktycznie,może nie śmieszyć
oglądam bez napisów czy lektora. zawsze w oryginale ;) dzięki bardzo za wasze uwagi, w takim bądź razie obejrzę do końca sezon pierwszy i zobaczymy co z tego wyjdzie.
pozdrawiam serdecznie!
ja HIMYM nie lubiłem, dopóki kiedys na comedy central przez przypadek nie zobaczyłem odcinka 2x09 'Slap Bet'; wtedy powróciłem do serialu i pierwszy sezon obejrzałem bardzo szybko, choc wczesniej się z nim męczyłem ;)
Też obejrzałam tylko kilka odcinków i muszę stwierdzić, że nudny jak flaki z olejem...
obejrzałam cały pierwszy sezon i naprawdę się przekonałam do tego serialu! co prawda nie powiem, że jestem wielką fanką i zaraz od razu obejrzę wszystkie sezony, jednak przyznam, że bardzo często nie mogłam wytrzymać ze śmiechu ;)
bądź co bądź na pewno obejrzę drugi sezon, chociażby po to by obejrzeć odcinek 2x09.