PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208782
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

mi sie bardzo podoba ten serial ogladalam do tej pory wszystkie jego czesci i chetnie bym poznala inna osobe ktora tez lubi ten serial?

ocenił(a) serial na 10
kasia100041

tez widzialam wszystkir odcinki :)) uwielbiam serial

ocenił(a) serial na 10
kasia100041

Uwielbiam ten serial już od pierwszego odcinek który obejrzałem to ten odcinek gdy Ted zostaje porzucony przez Stelle. Serial jest swietny i strasznie żałuje i sie dziwie że tak mało ludiz go zna i im sie podoba (tzn nie jest nas aż tak mało xD) i też chetnei bym poznał kogoś kto kocha ten serial tak jak ja ;)

ReeVO

Najpierw popracuj nad poprawnym zapisywaniem słów, bo to niezbyt dobrze świadczy o twojej inteligencji, a serial jest spoko.

kasia100041

Znam wielu fanów tego kozackiego serialu tylko im się nie chce tu konta zakładać i o tym pisać :D. Serial zaiste chędogi ^^. Obejrzałem wszystkie odcinki i się nie mogę doczekać do kolejnego bo w każdym odcinku jakaś faza zapadająca w pamięci.

ocenił(a) serial na 9
kasia100041

Ja także. Każdy odcinek trzy razy. Całość obejrzałem trzy razy. Już się nie mogę doczekać końca 6 sezonu, abym zaliczył wszystko po raz 4. Kocham ten serial. Jak chcesz pogadać o nim, czy o czym innym pisz na GG: 21375307