wku****** mnie te przerwy między odcinkami. Dadzą jeden odcinek, potem przerwa miesięczna,
potem znowu odcinek JEDEN i znowu ku*** przerwa!
własnie :P jutro nowy odcinek, mam nadzieje że do końca sezonu nie będzie żadnych przerw!
dokładnie, dlatego ja tylko zacząłem ostatni sezon (kilka odcinków) bo jak ja już się dorwę do serialu to lecę nawet po cały sezon na dzień, a tak to bym się tylko denerwował że dopiero zrobiłem jeden odcinek a już muszę miesiąc czekać na następny. a w międzyczasie zabrałem się za "scrubs" a wcześniej "big bang theory"
już nawet nie wspomnę że poprzednie sezony HIMYM oglądałem już po parę razy. jak tylko kończy się sezon np przed wakacjami przeważnie nie produkują bo puszczają od września to jadę wszystkie odcinki od początku
ja też lubię oglądać stare sezony himym , szczególnie lubię 3,4,5 i 6. ale w wakacje nie oglądam, jakoś wolę wtedy pogapić się w tv :D i fajnie że na comedy central jest 'big bang theory' i himym ;p nie jestem na bieżco z bbt ale jak leci w tv to lubię obejrzeć :D noo a scrubs to wiadomo-super serial :P chociaż oglądanie go od początku byłoby dla mnie męczące bo tak na prawdę od 3 sezonu mi się najbardziej podobał