PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208913
7,2 24 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

W pierwszych trzech-czterech sezonach serial naprawdę trzymał poziom jeśli chodzi o prezentowane poczucie humoru, humor sytuacyjny, dialogi, gra słów... Pod tym względem ostatnio jestem rozczarowany, imho nie jest już zabawnie, niektóre sytuacje są irracjonalne, skrajnie infantylne, niektóre problemy bohaterów i podejście do niektórych spraw coraz bardziej dziecinne (rozumiem, że to serial komediowy ale są granice absurdu poza którymi już nie jest zabawnie), Barney ratuje trochę sytuację ale wydaje mi się, że scenarzystom stopniowo brakuje na niego pomysłów, zachowanie Teda jest bardzo irytujące, jakby aktorowi się już ta zabawa znudziła i grał na siłę (aha, ponadto ciągłe to jego "right!?" i "huh?" kłuje w uszy). Co do historii poszczególnych bohaterów i jej przedstawienia, akurat tutaj nie mam zastrzeżeń, pod tym względem serial ciągle jest ciekawy i wart śledzenia.

Mirphack

Mnie Ted i jego gra aktorska od początku irytują. Serial z odcinka na odcinek jest niestety coraz gorszy i naprawdę chciałbym, aby się niedługo zakończył :/

Mirphack

Muszę się zgodzić co do Teda. W ogóle postać zrobiła się nudna, a na początku lubiłam ją najbardziej. Ja rozumiem, że może próbują odsunąć uwagę od jego perypetii miłosnych, ale chyba mogliby stworzyć jakiś nowy wątek z nim związany, niekoniecznie miłosny.