Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211660
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

Oglądałam tylko wybrane odcinki i do tej pory widziałam tylko Katy Perry, Jennifer Lopez i Enrique Iglesias'a. W tym serialu był jeszcze ktoś znany ? Jeśli tak to w których odcinkach ?

ocenił(a) serial na 8
gugugg

Mandy Moore, ale nie wiem w którym odc. Britney Spears w 3 sezonie

ocenił(a) serial na 10
6kiki6

była też Heid Klum i Nicole Scherzinger ;)

ocenił(a) serial na 10
6kiki6

1 odc. 3 sezon

ocenił(a) serial na 8
gugugg

jeszcze Katie Holmes, bodajże sezon 7 odc 8

ocenił(a) serial na 8
SzmaragdowaNoc

kim kardashian- nie wiem jak to się pisze

ocenił(a) serial na 10
gugugg

amanda pitt i kal penn

ocenił(a) serial na 10
gugugg

jeszcze Aniołki z Victoria's Secret, Rachel Bilson,

ocenił(a) serial na 10
gugugg

Jane Seymour

ocenił(a) serial na 8
gugugg

David Burtka

ocenił(a) serial na 7
gugugg

Miranda Kerr, Weird Al, Kendra Wilkinson, James Van Der Beek, John Lithgow, Malin Akerman,a z mniej z znanych u nas, ale znanych w USA: Bryan Cranston, Bob Barker, Maury Povich

ocenił(a) serial na 6
madzikk_

W którym odcinku byl Bryan Cranston ( i dlaczego zakwalifikowalas go jako mniej znanego :P) ?

ocenił(a) serial na 9
badmotorfinger

Ja pamiętam, że był chyba kolegą z pracy Teda i był w odcinku kiedy Ted zamierzał go zwolnić :>

ocenił(a) serial na 7
badmotorfinger

no w sumie nie wiem czemu, duzo ludzi ogląda BB :P pojawił się on chyba w kilku odcinkach, grał Hammonda Druthersa, szefa w firmie Teda, w której swego czasu przez chwilę Lily pracowała jako asystentka/sekretarka(?). To on zaprojektował różowy "falliczny" budynek ;)

ocenił(a) serial na 8
gugugg

No i kapelusz Slasha :P

ocenił(a) serial na 7
Fabren

kapelusz ? o co z nim chodzi ?

ocenił(a) serial na 8
gugugg

Na pewnym zdjęciu które oglądają jest niby Slash,a dokładnie widać tylko jego kapelusz .

ocenił(a) serial na 10
gugugg

Odcinek, w którym Barney idealnie wychodził na każdym zdjęciu, jak Slash był w Maclarenie Ted i reszta zrobili sobie z nim zdjęcie, jednak panienka Mosbiego zasłoniła go tak, że widać było jedynie charakterystyczny kapelusz i rękę Barneya na tyłku Lily (co do tego nie jestem pewien ;d).

ocenił(a) serial na 7
KasekG

Który to mógł być odcinek ? Albo chociaż sezon ?

ocenił(a) serial na 7
gugugg

Jest to sezon 5, odcinek "Say Cheese". Do tematu wracająca, jak dobrze pamiętam, w 5 sezonie odcinku "Hooked" była Carrie Underwood :>

ocenił(a) serial na 7
JimiHendrixExperience

Tak zgadza się, to był odcinek w którym Lily podczas swoich urodzin "zagrała" z Tedem w grę "name that bitch" :)

ocenił(a) serial na 10
gugugg

Bodajże urodziny Lily, S05E18

ocenił(a) serial na 7
gugugg

aaa no i Jennifer Morrison! :D

ocenił(a) serial na 10
gugugg

Jayma Mays

ocenił(a) serial na 8
gugugg

Danica McKellar z Cudownych Lat :)

ocenił(a) serial na 8
gugugg

jak możecie nie wspomnieć o Stacy Keibler? 100. odcinek, moj ulubiony, tytuł "Girls vs. Suits"

ocenił(a) serial na 7
gugugg

Lucy Hale, obecnie bardzo popularna dzięki serialowi "Pretty little liars", Jason Lewis (Seks w wielkim mieście), jeszcze może Kaylee DeFer (Plotkara). Kurczę, nie wiedziałam że aż tylu się ich tam przewinęło;)

ocenił(a) serial na 7
bazinga

przypomniały mi się jeszcze Judy Greer i Sarah Chalke