Oglądałam tylko wybrane odcinki i do tej pory widziałam tylko Katy Perry, Jennifer Lopez i Enrique Iglesias'a. W tym serialu był jeszcze ktoś znany ? Jeśli tak to w których odcinkach ?
Miranda Kerr, Weird Al, Kendra Wilkinson, James Van Der Beek, John Lithgow, Malin Akerman,a z mniej z znanych u nas, ale znanych w USA: Bryan Cranston, Bob Barker, Maury Povich
W którym odcinku byl Bryan Cranston ( i dlaczego zakwalifikowalas go jako mniej znanego :P) ?
Ja pamiętam, że był chyba kolegą z pracy Teda i był w odcinku kiedy Ted zamierzał go zwolnić :>
no w sumie nie wiem czemu, duzo ludzi ogląda BB :P pojawił się on chyba w kilku odcinkach, grał Hammonda Druthersa, szefa w firmie Teda, w której swego czasu przez chwilę Lily pracowała jako asystentka/sekretarka(?). To on zaprojektował różowy "falliczny" budynek ;)
Na pewnym zdjęciu które oglądają jest niby Slash,a dokładnie widać tylko jego kapelusz .
Odcinek, w którym Barney idealnie wychodził na każdym zdjęciu, jak Slash był w Maclarenie Ted i reszta zrobili sobie z nim zdjęcie, jednak panienka Mosbiego zasłoniła go tak, że widać było jedynie charakterystyczny kapelusz i rękę Barneya na tyłku Lily (co do tego nie jestem pewien ;d).
Jest to sezon 5, odcinek "Say Cheese". Do tematu wracająca, jak dobrze pamiętam, w 5 sezonie odcinku "Hooked" była Carrie Underwood :>
Tak zgadza się, to był odcinek w którym Lily podczas swoich urodzin "zagrała" z Tedem w grę "name that bitch" :)
jak możecie nie wspomnieć o Stacy Keibler? 100. odcinek, moj ulubiony, tytuł "Girls vs. Suits"
Lucy Hale, obecnie bardzo popularna dzięki serialowi "Pretty little liars", Jason Lewis (Seks w wielkim mieście), jeszcze może Kaylee DeFer (Plotkara). Kurczę, nie wiedziałam że aż tylu się ich tam przewinęło;)