PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=221833}

Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 209 tys. ocen
8,0 10 1 208654
7,1 23 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

s05e07 gruby Barney

ocenił(a) serial na 10

Wczoraj obejrzeliśmy. Osobiście uważam, ze jest to najsłabszy odcinek jaki dotychczas widziałem. Jakiś taki sztuczny. I to rozstanie bez sensu, scenarzyści zrobili to na siłę. No i ten Barney troszkę za gruby. Wydaje mi się, że mogli wątek zrywania i tycia Barneya dłużej pociągnąć.

BTW: jaki jest tytuł piosenki z odcinka s04e13 z momentu w którym Ted i Barney są barmanami?

zadi

Powiem szczerze, że nie pamiętam odcinka, w którym Barney tył, a widziałem wszystkie. Rzeczywiście musiał być niespecjalny.

A piosenka z odcinka 4x13 to "Kokomo" zespołu The Beach Boys.

ocenił(a) serial na 7
zadi

Odcinek w którym Barney się roztył był nie taki znowu najgorszy. Rzecz w tym, że na początku Ted-narratror mówi, że B i R zapuścili się tylko trochę, ale dla nich wyglądali właśnie tak. Trochę dystansu. Fakt, watek zerwania był trochę za krótki, ale jakoś nie zwróciłam na to uwagi, aż do teraz.

ocenił(a) serial na 9
Gabrielle_de_Lioncourt

Dokładnie, w rzeczywistości Barney nie był tak gruby a Robin tak... zapuszczona. Narrator nawet to zaznaczył, że nieco się zaniedbywali ale dla nich wyglądali właśnie tak. Tak jak był taki odcinek jak Robin spotykała się z 40 latkiem (Ted i ekipa odbierali go jako dziadka).