Jak poznałem waszą matkę

How I Met Your Mother
2005 - 2014
8,0 212 tys. ocen
8,0 10 1 211700
7,2 18 krytyków
Jak poznałem waszą matkę
powrót do forum serialu Jak poznałem waszą matkę

pamietam ze w jednym z odcinkow Barney siedzac przy laptopie nagle wtraca sie w
rozmowe i mowi cos o swojej siostrze. ale ten watek nigdy nie byl rozwiniety. pamietacie?

justynka418

On ma tylko brata. A jeżeli chodzi o siostre, to chyba ta z drugiego małżeństwa jego ojca.

ocenił(a) serial na 8
justynka418

Wydaje mi się, że to był żart. Albo gra słów. Albo jakieś kłamstewko. Barney ma siostrę przyrodnią, z drugiego małżeństwa jego ojca, lecz jeszcze jej nie poznał.

ocenił(a) serial na 10
Khrushchev

Wydaję mi się, że jesteście w błędzie :) ojciec Barneya nie ożenił się przecież z jego matką. Kiedyś był po prostu "Crazy Jerry" czy tam szalonym Jerrym który lubił takie jednorazowe przygody ;)

justynka418

niedanwo na comedy central lecial pierwszy sezon i wlasnie wtedy cos takiego powiedzial. musze obejrze cjeszcze raz te stare odcinki

ocenił(a) serial na 1
justynka418

Umm... Kuzynka Leslie w klubie OK?
Siostry nie ma, chyba że tę przyrodnią.

Arthaniel

A jednak ją ma, czy w najnowszym odcinku (Ring Up!) jest to pierwsze nawiązanie do niej czy coś przeoczyłem? Tzn. jakiś konkretny motyw, jak Barney o niej opowiada?

Endymion

Dobra to mało ważne, ale nazwisko aktorki ktoś zna ? :D:D

matesk2

dobra nieważne mam już: Ashley Benson jak by ktoś potrzebował :P

matesk2

świetnie, idę po chusteczki!

ocenił(a) serial na 9
Endymion

to będzie żona Teda! :D

pauli2222

po ostanim odcinku wiadmo ze nie bedzie zoną Teda:)

ocenił(a) serial na 9
kromka95

napisałam to zanim obejrzałam odcinek :D a taka była moja teoria od dawna ale jak widać pomyliłam się :)

pauli2222

kazdy sie pomylił:) najlepiej nie mieć teori w tym serialu bo scenarzyści wszystko przewidują i niszczą teorie widzów co sprawia ze widz chce jeszcze bardziej oglądać ten serial bo jego teoria jest zła ;d