PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=494535}

Jak to się robi w Ameryce

How to Make It in America
2010 - 2011
7,6 3,1 tys. ocen
7,6 10 1 3085
Jak to się robi w Ameryce
powrót do forum serialu Jak to się robi w Ameryce

Kiedyś marką HBO oznaczano dobre i wybitne produkcje. Teraz HBO wyświetla takie seryale w ramach zapchajdziury. I to specjalnie dla tych, co mają wysoki abonament w NC+, bo w niskich HBO nie zobaczysz...

ocenił(a) serial na 7
voleon

Gra o tron, zakazane imperium, detektyw, pozostawieni zapchajdziury jak nie wiem co

SensationTMF

Masz rację. Ale na przykład dzisiaj w DVB-T niewiele lepiej:

TVP 1: Jeden film na dobę plus durne seriale familijne: Druga szansa, Wszystko przed nami, MacGyver i inne,
TVP 2: Jeden film na dobę plus durne seriale familijne: M jak miłość, Na dobre i na złe, Zabójcze umysły i inne
Polsat: Dwa filmy na dobę plus durne seriale familijne: Pielęgniarki, Trudne sprawy, Dlaczego ja? i inne
TVN: Jeden film na dobę plus durne seriale familijne: W11 – wydział śledczy, Ukryta prawda, Detektywi i inne

Reszty nie chce mi się już oglądać, a na nc plus, na kanale C+ leci chyba już po raz dwusetny Angelus, na AleKino to samo.
Poza tym, jest to przecież francuski kanał, który wyjątkowo sprzyja polskim zakalcom filmowym.
Więcej takiego wsparcia i polski film się już nie podniesie.

ocenił(a) serial na 7
voleon

Jesli seriale to tylko HBO i FOX

ocenił(a) serial na 7
SensationTMF

Witam, małe pytanko: serial ma normalne zakończenie i pokończone wątki czy jest urwany?

ocenił(a) serial na 7
sheevia

W hbo mi odpisali że był zaplanowany na 2 sezony. Dało sie zrobić sezon 3 ale też nie był konieczny

voleon

wsadzasz identyczny tekst do wszystkich produkcji HBO....po jakiego grzyba?

dabram17

jakiś niewyżyty :P