PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=850419}

Jeffrey Epstein: Obrzydliwie bogaty

Jeffrey Epstein: Filthy Rich
2020
6,7 7,4 tys. ocen
6,7 10 1 7444
7,0 7 krytyków
Jeffrey Epstein: Obrzydliwie bogaty
powrót do forum serialu Jeffrey Epstein: Obrzydliwie bogaty

Ten potwór bez wątpienia był obrzydliwym zboczeńcem ale oprócz kilku przypadków te kobiety same do niego przyjeżdżały i jeszcze sprowadzały koleżanki . Te , które sprowadzały koleżanki ( są tak samo winne )mówiły , ze te werbowane niejednokrotnie wiedziały po co jadą a teraz robią z siebie ofiary ?! Serio ?! Podobnie jego masażystka zgwałcił ja na wyspie , opowiada jak czuła się zbrukana i płakała a potem pojechała z nim w podróż do Afryki i miała nadzieje , ze już jej nie zgwałci . Really ?!Przecież mi się to w głowie nie mieści . Ja bym uciekła gdzie pieprz rośnie i nie jechała na żadna podróż do Afryki itp . Prawda jest taka , ze wiele z nich miało z tego powodu korzyści materialne i po kolejnych gwałtach ocierały sobie łzy dolarami . Oprócz kilku prawdziwych ofiar większość sama pchała się w jego brudne łapy . Kilka przypadków pokazuje , ze one nie miały wyjścia ale wiele miało a dalej w to brnelo bo były dolary .

ewula811

a nie zwróciłaś uwagi, że te ofiary już przed epsteinem były wykorzystywane? to tak jak obwinianie kobiet, że są w związku z alkoholikami; on specjalnie wybierał ofiary, które już wcześniej jako dziewczynki były wykorzystywane, bo takie osoby łatwiej złamać

ewula811

Pieniążki chciały nagle wyssać