PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7806
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

A według mnie nie ma poprostu głupszej telenoweli no chyba, że Moda na sukces. Same Nędze artystyczne tam grały!!!!! Wielki BADZIEW!!!

Stacy

Chanel a ja jestem po twojej stronie! To gówno jest po prostu żałosne takie zjeby jak Natalia Oreiro chyba same wymyśliły telenowele zeby nie dawac dupy na Białorusi i miec na chleb...

PS Tęskniłyście girls?

Andre

Ale masz gadane ;-)

Andre

A ja lubie ta tel;enowele i nie ma co porównywać to mody na sukces bo to jest żałosnu serial taka kaszana .
+

Stacy

Taaa gdzies juz to slyszalem :D No cóż lubie dobitnie wyrażać swoje zdanie. Najgorsze jest jednak to ze zaraz pojawi sie tutaj pewnie 50 komentarzy wychwalających "ten serial" pod niebo...

Andre

No, pewnie tak, ale ja mam cierpliwość ;-)

Stacy

A ja jak sama błyskotliwie spostrzegłaś mam "gadane" :) Ale komentarze w stylu obejrzyj 30 odcinków to moze cie wciagnie są żałosne... Takie "argumenty" maja niby kogos przekonac do obejrzenia choc jednego odcinka tego... czegoś? Ja polecam komus kto nie ma wypaczonego gustu obejrzenie 1 (słownie jednego) odcinka Skazanego na smierc lub 24 godzin. Wciaga. A dla tych którzy z jakiegos powodu lubia telenowele ale maja w miare normalny gust polecam "gotowe na wszystko"(jesli dobrze napisalem tytul)...

Stacy

Po za tym jak tak bardzo kochacie ten swoj serial to idzcie go ogladac zamiast sie tutaj rzucac do kazdego kto nie lubi tego serialu.

Andre

He he ja lubię Skazanego na śmierć ;-) Dodam Cię do ulubionych, jeśli nie masz nic przeciwko i zapraszam Cię na mój blog :)

Stacy

Nie mam nic przeciwko :) Na blog od czasu do czasu zajrzę ;D

ocenił(a) serial na 10
Andre

Chanel, przecież zamknęliśmy już ten temat. Po co dyskutować:) A ty Andre, uważaj, bo znów uciekniesz z forum ze wstydu:)

parmacki

A poczytaj sobie dokładnie. Kto to zaczął ??? Ja ?? nie sądzę...

Stacy

Ze wstydu? Po prostu nie mogłem dłużej wytrzymać twojego towarzystwa tutaj Parmacki... Pffff to weź ty może idź oglądaj swoje Sos mi vida co? Chyba, że wolisz znowu kłócić się o ten "szit"?

ocenił(a) serial na 10
Andre

nie, nie wiem czy zauważyłeś, ale to ty nas prowokowałeś! Rozumiem, wyrażać opinię, ale komentarze typu" To dla szmat takich jak wy", czy "dla wieśniaków, idiotów,debili"itd to już chyba przegięcie. A teraz znowu zaczynasz, i znając ciebie, będziesz prowokował. phi...

Stacy

Nie przesadzasz czasem? Bo moim zdaniem tak...

Andre

Hej, panowie nie kłóćcie się!! Ja i Andre uważamy ten serial za stratę czasu, a Ty i inni uważacie to za świetny serial. Gusta są różne więc zakończmy to !! Pozdr. ;-)

ocenił(a) serial na 10
Stacy

jestem za chanel. Ty przynajmniej nie obrażałaś nas, tylko serial. Zakończmy ten temat! Pozdrawiam cię Chanel.

parmacki

Dziękuję, nawzajem ;-)

Stacy

Pfff... Jak ja lubię typ "NIE! Nie krytykujcie mojego serialiku bo sie popłaczę!"

ocenił(a) serial na 10
Andre

I widzisz Chanel, andre znów prowokuje...............................

parmacki

....ja proponuję żeby to zakończyć :-) ( i tak się uzbierało sporo wpisów xD)

Stacy

Ja prowokuję? A ty mi tu jeszcze Andre bedziesz z malej pisac... kilka komentow wczesniej jest moj komentarz w ktorym Parmacki jest napisane z duzej wiec nie wyjezdzaj mi tu z prowokowaniem...

ocenił(a) serial na 10
Andre

o Jezu ale masz problemy, jak byś napisał mój nick z małej nie miałbym pretensji... i to dla ciebie prowokacja...żałosne;/

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Wez czlowieku... Znowu zaczynasz? Przeciez wiesz, ze na tym forum nikt sie toba nie przejmuje. Ile razy mamy ci pisac, ze mamy daleko twoje opinie i durne komenty. A na Piotrka nie naskakuj, bo ma wiecej w glowie od ciebie! Widac,ze chcesz sie klocic, czepiasz sie nawet glupiej pisowni... zal

Monia_41

A możecie się kurna nie kłócić ;-) ????

ocenił(a) serial na 10
Stacy

Ale tu sie nie da nie kłócic, kazdy prowokuje kazdego i tak w kolko.

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

No to fakt. A w ogóle Monia najlepszy tekst jaki dziś znalazłem. Pmiętasz temat Martki? Co 500 wypowiedzi ponad było co się kłóciliśmy? Zobacz jaką jej wypowiedź znalazłem: http://www.filmweb.pl/topic/527142/narazie+koniec+Monity+i+Martina+.html

no masakra. I ona mówiła że nie lubi itd....masakra

ocenił(a) serial na 10
parmacki

Jasne nie lubi, a na poczatku prawie codziennie byla na forum ;p ah ci prowokatorzy

ocenił(a) serial na 10
parmacki

pomyliłem się ponad 100 :d