PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Oglądałam dziś ten odcinek o ślubie Monity i Martina. Ona cudownie wgladała w tej sukni różowej. Nawet nie wiedziałąm że Moni ma ojca?? W którym on się odcinku pojawił?? A gdzie jej matka, umarła czy co??
W tym odcinku Coni weszła po slubie moni i Martina że dziecko jest Martina. że ma to potwierdzone. Kurde ale ta historia się poręciła, zapowiadalo sie tak fajnie a tu takie coś. Czy wie ktoś co będzie dalej??
Czy Coni sfałszowała papiery odnosnie ojcostwa??

happy2709

Sorki miał być w tytule 214 a nei 114 odcinek. Sorki za pomyłkę :(

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
happy2709

Ja wiem tylko to, co już tu pisałam, czyli tylko do 215 odc.:
"Mumia po ślubie powie Martinowi, że oczekuje niby jego dziecka i Monita ucieknie. Ale za jakiś czas Monita z Martinem polecą awionetką na miesiąc miodowy. Tyle, że przy awionetce majstrowali coś Falucho z Miguelem i kontakt z samolotem Martina zostanie utracony nad dżunglą :D heheh "
Ja bym chciala, zeby Kikut sie dowiedzial, ze to jego dziecko i juz by bylo po sprawie.

Belanova

Ewentualnie Debi by sie mogla dowiedziec, ona wszystko wypapla :DDD

ocenił(a) serial na 10
Belanova

Ja mysle, ze Kikut powinien powiedziec Martinowi, ze przynajmniej to byc moze jest Kikuta bachor, a on jeszcze zjebal martina , jak on moze?

debi na bank powie;p

ewelincia

A to Debi wie, ze to dzecko Kikuta??? Nie wiedziałam...

Obejrzałam pzed chwilą odcinek, druga połowa smutna buuuuu, ja chce juz zoboaczyc jak sie pogodza :) Ciekawe, jak Martin przekona Monite, zeby poleciala z nim na miesiac miodowy :)

ocenił(a) serial na 10
Belanova

ona sie pytala Coni czyje to dziecko, analizowala sobie...heheheh byla taka sieszna sytuacja, ze byl obraz kike, obraz coni miedzy nimi plus i Deborke olsnilo, ze dziecko jest Kikuta. oczywiscie Coni zaprzeczyla, ale Debi swoje wie.

Belanova

a kiedy ty ogladas ten odcinek jest dopiero 80 a ty i ch slub juz ogladas:|

Ooliviaa93

.................
Bo my jesteśmy sprytne ;););)

ocenił(a) serial na 10
happy2709

a matka monity umarła :(
kto wie co bedziedzie dalej i kiedy bedą mieli dzieciaczka???

oluska_14

co ty gadasz nie umarla:P ja cos takiego ogladlam ze umarla a otem w ktoryms tam odicnku ona siep oakarze:P

ewelincia

wiesz cio nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie nie dziala ten odcinek, znaczy glos jest tylko, tło jest czarne i nic nie widac:( jestem zawiedziona

ocenił(a) serial na 10
sweet_justa

jedna osoba miala taki sam problem niestety. nie wiem z czego to wynika. sprobuj zmienic odtwarzacz, lub sciagnij jeszzce raz.

ewelincia

tez uwielbiam ten serial wrecz nie moge sie doczekac kazdego odc to jak z ta strona za free????

ocenił(a) serial na 7
amigdalek

sory ale ja was nie rozumiem jest serial w dostepnej telewizji 5 rzy w tygodniu a wy sie bawic cioe szukanie sciaganie musicie pewnie tez musicie znalec napisy do odcinka jak nie mozn aspokojnie ofnac wtelewizji po co kolezanka widziaala 118dcinek 78 to juz sciagacz 140i chwaliscie kolezance ja juz widzilalam 140odcinek ja wole sespokojnie czekac nadalsze odcinki w tv a niebawilem sie sciaganie filmuz neta

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

Skarbie pierwszy raz mamy taka mozliwosc, ze mozna zobaczyc co sie bedzie dzialo w kolejnych odcinkach i chyba kazdego to ciekawi, gdyby Ciebie to nie ciekawilo, to bys nie czytal tych tematow:) napisow nie ma bo i skad...ja na przykjlad wole ogladac po hiszpansku, bo lektor dziwnie tlumaczy, wcale szukac nie tzreba, bo wiadomo skad sciagac.. a kto sie chwali, ze widzial odcinki? ten kto obejrzy poprostu dzieli sie wiedza z innymi, niektorzy nie kumaja jezyka, a ciekawosc ludzka rzecz. Watpię, ze ty sie nigdy nie pokusiles by wiedziec co bedzie dalej. buziaki:*:*

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Ja tez chcialam czekac spokojnie, ale skoro jest okazja to trzeba korzystac, a odc 214 jest jednym z najwazniejszych. Ogladajcie polecam :)

ewelincia

haha ewelincia haha dobrze jej tak powedzlas haha to prawde gdyby jej to nie ciekawilo nie zagladal by tu i nie pisla:lol:
Ale ja tez wole ogladac natepne odcinki:P a nie kotzy nie lubia wola poczekac az w telewij nasapi sa bardzej ciekawsy co sie satnie dalej ale bede mogli obejzec dipieron no nastepnego dnia a jak ja ogladam w Tv to nastepny odcinek szukam co bedze w nim:P:P::P a jesli ktos nie ma czasu na ogladanie w Tv to mzoe sobie pogladac w kompie prawda:D

kinoman85

Nie kazdy ma na co dzien dostep do tv ;););)

ocenił(a) serial na 10
orange18

U mnie wszystko chodzi, sciagnelam ten odc z tego linka.

orange18

Odcinki do pobrania są dostępne zazwyczaj pod jednym linkiem. Jak Ci nei dziala, to mzoe nie masz jakichs kodekow???