PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Constanza robi wiele testów, by przekonać się, że rzeczywiście jest w ciąży z Quique. Razem z Falucho myśli, jak przekonać Martina, że to dziecko jest niby jego.
Falucho chce podłożyć mikrofony u Monity. Monita śpi, a obok niej pali się świeca. Falucho wychodząc niechcący przewraca świecę, która powoduje pożar. Monita prawie się udusi.

Kimberley chce się poddać operacji plastycznej, by się upodobnić do Shakiry ;).
Kimberley dowiaduje się, że dostanie spadek, jeśli wyjdzie za mąż.

Tymczasem Constanza z Falucho zaczynają wprowadzać w życie swój plan wrobienia Martina w dziecko Constanzy.

Monita zwabiona przez Falucho do domu Martina widzi go z Constanzą w łózku. Martin został zamroczony przez Constanze jakimiś lekami. Kiedy Martin się budzi, Coni wmawia mu, że się kochali. Martin próbuje wytłumaczyć Monicie, że to była pułapka zastawiona na niego przez Constanzę, ale ona mu nie wierzy. Mocno się kłócą. Martin wyjeżdza z Alfredo.
Tymczasem Rolando z Falucho i Miguelem obmyślili plan, że Rolando ożeni się z Kimbu, by dostać jej kasę. Kimbu zgadza się z niego wyjść. Debi jest zrozpaczona.

Tymczasem Martinowi z Alfonso podczas podróży służbowej psuje się samochód i w poszukiwaniu pomocy udaja do pobliskiego domu Madame CArloty. Ta zamyka ich w pokoju. Gdy to odkrywają, Martin dzwoni z pomocą do Jose mówiąc, gdzie jest.

Monita żąda wyjaśnień od Constanzy i chce od niej usłyszeć, że zamroczyła Martina, by pójść z nim do łóżka.
Tymczasem Monita dowiaduje się, że Martin może być w niebezpieczeństiwe [pewnie od Jose].

W domu MAdame CArloty Alfonso znika po kolacji. Martin go szuka i widzi jakiś ruch za zasłonami. Uderza to coś za zasłonami. Okazuje się, że to... Monita ;). Razem szukają Alfonso i znajduję go... w łóżku MAdame Carloty ;).

Debi chce odzyskać Rolu.

Martin ustala datę ślubu z Monitą, który ma się odbyć w ciągu tygodnia.

Teraz moje uwagi ;):
Czyli Monita wybaczy Martinowi. Ale teraz pewnie pojawi się Coni z nowiną, że jest w ciąży. Monita pewnie nie będzie chciała, by dziecko Coni było bez ojca (tak jak ona była sama, bez rodziców) i biedaczka odstąpi go Coni. Mam tylko nadzieję, że Quique dowie się jakoś, że to jego dziecko i prawda wyjdzie na jaw.

I mam nadzieję, że tych odcinków dużo nei będzie. Zresztą PONOĆ finałowy odcinek ma być kręcony już w połowie grudnia.

ocenił(a) serial na 10
Belanova

no to tak jak mowilam, upozorawany seks , heh poje*** Monstanza. ona mi przypomina cruelle demon;p ( nie wiem jak sie pisze), jak sie drze na dzieci, typowa wiedzma. napewno kike jak sie dowie, ze constanza jest w ciazy, bedzie chcial to dziecko...on w glebi duszy nie jest zly.

ewelincia

On nie, ale ona to dobra na pewno nie jest ;)
Po co on ją chce?? Ach, zapomniałam - miłość jest ślepa :p
Oby wszystko się szybko wyjaśniło.

ocenił(a) serial na 10
Belanova

mysle, ze ona sie zmieni...milosc potrafi dzialac cuda, ona jest poprostu nieszczesliwa kobieta. licza sie dla niej pieniadze, ale mysle, ze w koncu doceni milosc...no nie moze byc inaczej:)

ewelincia

Zobaczymy, choć ja do końca co do jej przemiany nie jestem przekonana :).

ocenił(a) serial na 10
Belanova

ja tesh, ale łudzę sie;p

ocenił(a) serial na 10
ewelincia

Contu do konca serialu pozostanie ta 'zla'(chociaz ta pogon za slawa i pieniadzmi ja gubi), ale mam nadzieje, ze jej sie nie uda wkrecic w to wszystko Martina. Zreszta ten serial jak kazdy skonczy sie dobrze :) mam nadzieje, ze bedzie dobrze.

ewelincia

skad ty masz to streszenie wszystkich odcinkoe 200 204??
moge wiedzc??
ogladlas i teraz opowiadasz tutaj??:P

ocenił(a) serial na 10
Ooliviaa93

przeczytala to na stronie, po hiszpansku i przetlumaczyla, narazie obejrzec mozna do odcinka 203, poniewaz tyle zostalo puszczonych.