FAcudno jest sexowny np w zbuntowanym aniele...Qrcze tutaj tez by był gdyby się ogolił...Albo Hose OMG to juz masakra on jestzarośniety jak swiety mikołaj hehe :P:P:P:P Ale wracająć do Facunda gdyby się ogolił byłby bardzo swxowny :D:D:D
Anusya chyba żartujesz!!! Facundo wygląda bosko!!! Teraz jest bardziej seksowny!!! Co do Hose to się zgadzam w 100 procentach. Ale Facundo teraz jest taki męski i w ogóle....hmmm.... sadzę, że wyglada o wiele, wiele lepiej niż w 'Zbuntowanym aniele'!!!
Lepiej mu bez zarostu niz z nim, ale może tak miał wyglądać do tej roli trudno odgadnąć zamysł reżysera
Mi się podoba i w zaroście i bez ,chociaż bardziej bez bo ja w ogóle lubię nie-sierściuszków ;) , a co do Josego to nie jest najgorszy jak upchnie te włosy pod tą rasta czapeczką, ale zdecydowanie mógłby je skrócić , a może akcja Milagros -Ivo ze Zbuntowanego ....hmm ?? co wy na to??
Teraz też jest git ale mi zdecydowanie podoba sie ogolony i tp...A Co powiecie o tym chlopaku kurde zpaomniała jak się nazwywa:P Ten co zakochał się w laurze..chyba Tonny czy jak on tam...Fajniutki jest :D:D:D
Czy ja wiem.... dla mnie zdecydowanie za młody...co prawda on tam 18latka gra ale nie wyglada na tyle:P
Mi też się podoba jest taki uroczo chłopięcy a przy tym ma takie chochliki w oczach ;))
Tony czyli Nicolas D`agostino ma 24 lata wiec chyba taki młodzik z niego nie jest :) A i z tego co widziałam on z ta laura nie bedzie wiec nie ma co sie nastawiac
Co do Facunda:
Zbuntowany był kręcony jakieś 8 lat temu, od tego czasu Facu zdążył trochę się zestarzeć ;) Poza tym w Zbuntowanym grał ganiającego za dziewczynami, bogatego i pewnego siebie (dopóki nie spotkał Milagros) 25-latka. A w Sos mi Vida ma trochę inną rolę. Bogaty, przystojny (to się nie zmieniło :P), inteligentny, poważny prezes firmy, po przejściach (żona zginęła w wypadku). No i odrobinę starszy od serialowego Iva ze Zbuntowanego ;)
A tak od siebie dodam, że z zarostem wygląda dużo lepiej. Jeszcze jak jest ubrany w białą koszulę i ciemne spodnie od marynarki...rozpływam się :P
Co do Jose:
Fakt, mógłby obciąć te...włosy ;)
Tony:
Fajny jest...oj fajny... :)
I na koniec co do wątku Tony&Laura:
Niestety, nie macie się co nastawiać (przynajmniej do 163 odcinka). A szkoda, bo fajna para by była :)