Jestem tu nowa, szczerze mowiac to pierwszy raz weszlam na forum SMV, w sumie to nawet nie wiem czemu bo serial ogladam od samiutkiego poczatku... Ogladam go na Polsacie wiec jestem troche do tylu w porownaniu z tymi co ogladaja go na TV4, ale ja wlasciwie nie o tym ;) Mam do Was pytanie, widze, ze Wy jestescie tutaj w temacie. Chodzi mi o to, ze jest zalozony temat o tym, ze Monita bedzie miala dziecko i Coni tez bedzie w ciazy i tak sie zastanawiam czy to dotyczy tej serii co leci w TV, czy moze kreca druga czesc?? Bo na stronie http://www.sosmivida.glt.pl/ sa streszczenia odcinkow chyba do 165 i tam nie ma nic o ciazy, a czytalam gdzies, ze odcinkow ma byc ok. 185... ~~pozdrawiam :)
Witam! Kazdy z tych watków o które pytasz jest juz gdzies zawarty na forum :) Odcinkow jest 231 i z tego co wiem jest tylko jedna seria. Ja ogladam na TV4 i dzis byl 161 odc. Monita bedzie miala dziecko (coreczke Isabel) z Martinem, a Connie bedzie miec synka z Kike. Bedzie to 2 lub 3 odc przed koncem, a ostatni 231 odc bedzie rozgrywal sie kilkanascie lat pozniej. Monita bedzie w drugiej ciazy a jej corka i syn Kike beda razem ;) Polecam przejrzec te tematy jakie sa zamieszczone na tej stronie, jest tu sporo ciekawostek i równie duzo osob ktore sa zdecydowanie lepiej zorientowane w temacie niz ja ...... Pozdrawiam