PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

Chodzi mi o piosenke jak monita byla striptizerka co oznacza ta piosenka tekst jest po angielsku niestety nie ucze sie angielskie z gory dziekuje

Sweet dreams are made of this,
Who am I to disagree?
I travel the world
And the seven seas,
Everybody's looking for something.

Some of them want to use you,
Some of them want to get used by you.
Some of them want to abuse you,
Some of them want to be abused.

Who am I to disagree?
I travel the world
And the seven seas,
Everybody's looking for something.

Hold your head up
Keep your head up, movin' on
Hold your head up, movin' on
Keep your head up

Some of them want to use you,
Some of them want to get used by you.
Some of them want to abuse you,
Some of them want to be abused.

Hold your head up
Keep your head up

Who am I to disagree?
I travel the world
And the seven seas
Everybody's looking for something. x 4

Debu

Słodkie sny są wyrabiane ten (to), Kto (który) jestem JA nie zgadzać się? podróżuję świat (światowy) I siedem morza, Wspólne poszukiwanie czegoś. Pewna ilość & (oni) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) używać was, Pewna ilość & (oni) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) otrzymywać (dostawać; rozumieć) używany przez was. Pewna ilość & (oni) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) nadużywać was, Pewna ilość & (oni) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) być nadużywany. Słodkie sny są wyrabiane ten (to), Kto (który) jestem JA nie zgadzać się? podróżuję świat (światowy) I siedem morza, Wspólne poszukiwanie czegoś. Trzymają wasz głowa (główny) Utrzymują wasz głowa (główny) , *movin'* na Trzymają wasz głowa (główny) , *movin'* na Utrzymują wasz głowa (główny) , *movin'* na Trzymają wasz głowa (główny) , *movin'* na Utrzymują wasz głowa (główny) , *movin'* na Trzymają wasz głowa (główny) , *movin'* na Utrzymują wasz głowa (główny) Pewna ilość & (oni) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) używać was, Pewna ilość & (oni) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) otrzymywać (dostawać; rozumieć) używany przez was. Pewna ilość & (oni) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) nadużywać was, Pewna ilość & (oni) brak (potrzeba; potrzebować; chcieć) być nadużywany. Trzymają wasz głowa (główny) Utrzymują wasz głowa (główny) , *movin'* na Trzymają wasz głowa (główny) , *movin'* na Utrzymują wasz głowa (główny) , *movin'* na Trzymają wasz głowa (główny) , *movin'* na Utrzymują wasz głowa (główny) , *movin'* na Trzymają wasz głowa (główny) , *movin'* na Utrzymują wasz główny Słodkie sny są wyrabiane ten (to), Kto (który) jestem JA nie zgadzać się? podróżuję świat (światowy) I siedem morza Wspólne poszukiwanie czegoś. *x* 4

to cos w tym stylu dokladnie nie przetłumaczyłam ale wiadomo o co chodzi

ocenił(a) serial na 10
Debu

tłumaczenie tytułu:

Słodziasne Sny ;)

tłumaczenie tekstu utworu:

Słodkie sny robią tak,
Nie wiem kim jestem by się z tym nie zgadzać?
Podróżowałem przez cały świat i siedem mórz.
Wszyscy czegoś szukają.

Niektórzy chcą cię wykorzystać.
Niektórzy chcą być wykorzystani przez ciebie.
Niektórzy chcą cię znieważyć.
Niektórzy chcą być znieważeni.

Trzymaj głowę wysoko, rusz się!