PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7806
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

monita bokserką

ocenił(a) serial na 10

wiecie może w którym odcinku martin dowie się ze monita jest bokserką?????????

agaatkaaa14

TAK ja juz sie dowiedzialam Martin zobaczy cala prawde jest to odcinek 64 Costansa zabierze Martina na ring i zobaczy Martin jak Monita sie boksuje hahaha bede jaja hehehe wejdzejdzcie sobie na ta stone tam jest ten odcinek i filmek;p http://www.kalisz.mm.pl/~robikok/capitulos.htm

Ooliviaa93

Tak, to końcówka 64 i początek 65 odcinka. Monita przegra po tym, jak zobacy Martina. On będzie obrażony, potem się pogodzą. On powie, że ją kocha i może być kim chce i rozumie, jeśli ona nie chce, by wszyscy wiedzieli, że jest bokserką. Potem będą komplikacje z dziećmi, sędzia zabierze je Martinow i coś tam z Monitą będą działać. A w 66 odcinku Martin oświadczy się Monicie.

ocenił(a) serial na 10
Belanova

Oswiadczy? tego to nie wiedzialam... I tak nie przyjmie to oczywiste... A jak odmiwi Martinowi to on sie wkurzy? opiszcie ten moment prosze ;-)

Monia_41

To, co jest w 66 odcinku, a więc i oświadczyny widziałam pod koniec 65, kiedy pokazują zapowiedzi odcinka następnego. I nie było pokazane, czy się zgodziła. W każdym bądź razie podczas oświadczyn byli ubrani w stroje clownów :p

Edit. Obejrzałąm fragment z oświadczynami z odc. 66, jest to końcówka. Martin mówi Monicie u niej w pokoju, że sędzia postawił warunek - Martin musi się ożenić, jeśli chce zatrzymać dzieci. I mówi dalej, że w sumie nie tyle co musi, co on chce, bo już znalazł kobietę, którą kocha i chcę być z nią. Monita się na niego patrzy i pyta: to nie Mumia? On mówi, że nie. Ona: znam ją?? On: znasz ją najlepiej ze wzystkich. Ona: jak się nazywa?? On: Esperanz Muńoz :). I dalej Martin się jej pyta czy chce za niego wyjść, ona się patrzy na niego. On powtarza pytanie, czy chce za niego wyjść, a ona końcu mói, że chce :) I się całują.
Czyli oświadczyn nie odrzuciła :).
Ale pewnie potem się skomplikuje, Martin wie, ze Quique nie jest bratem Monity???

Belanova

A w zapowiedziach odc. 67 jestp okazane, jak Martin mówi dzieciom, że żeni się z Monitą. Oni się cieszą. Ale na tym forum coś czytałam, że Koki wygada się Mumii i jakoś się szystko skomplikuje????

W odc. 67 Monicie będzie wróżyć jakaś wróżka i zobaczy karta blondyna i... blondynkę i duuużo problemów :(

ocenił(a) serial na 10
Belanova

Dzieki bardzo :). Chyba wiem jak sie skomplikuje bo w 68 Monita bedzie chciala zerwac z Kike ostatecznie i on ja poprosi o ostatni pocalunek i ona sie zgodzi, a zobaczy to Martin i tak sie wszystko sypnie...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

Przed chwila przeczytalam, ze Monita jednak zerwie z Kike w 65 odc, takze nie wiem jak to sie potoczy. No coz zobaczymy... :)