PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7805
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

skoro Martin kocha Monite, dlaczego zeni sie z Constanza. Dlaczego jednej mowi, ze ja kocha a z druga bierze slub. Przecie jest bogaty; moze pozwolic sobie na malzenstwo z biedna Monita.

Czy moglby mi ktos to wytlumaczyc?

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_G

Wiesz moim zdaniem to gdyby juz teraz ozenil sie z Mono to nie byloby tych 231 odc telenoweli. A co do jego postepowania to sama czasami go nie kumam ;p

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_G

Dowiesz sie w swoim czasie dlaczego tak postapil.

F_A_N_G

wiem ze wtedy nie byloby 231 odc. Wlasnie o to chodzi w tych telenowelach. A pytalam dlatego, bo 'jestes moim zyciem' ogladam od niedawna i wydawalo mi sie ze cos przeoczylam. Ale widze ze nie. 'Tajemnicze wyjasnienie' jeszcze przede mna ;)

ocenił(a) serial na 10
F_A_N_G

Jezeli chodzi o decyzje Martina to nie przegapilas niczego istotnego, on ciagle powtarza, ze robi to ze wzgledu na adopcje dzieci, ale dlaczego Constasa ;/ rownie dobrze moglby sie ozenic z Mono...

ocenił(a) serial na 10
Monia_41

zgadzam sie z Monica ;pp w sumie w tej chwili jest to dziwne, ze wybierze ta zołze bez serca, no, ale trudno sie mowi. :)) zohbaczymy dlaczego ostatecznie zdecyduje sie na ten slub i dlaczego tak bardzo blagac bedzie Coni zeby za niego wyszla.