PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=277919}

Jesteś moim życiem

Sos mi vida
2006 - 2007
7,5 7,8 tys. ocen
7,5 10 1 7810
Jesteś moim życiem
powrót do forum serialu Jesteś moim życiem

no nic telenowela nawet fajna sie zapowiada..ale zmiencie tego lektora no!! on poprostu odstrasza ..... ludzi od ogladania filmu ..

ocenił(a) serial na 10
lublusia_92

Dokładnie o tym samym pomyslałam, kiedy to oglądałam!

lublusia_92

Dokładnie ten lektor jest okropny :| i niszczy cały serial. Dla mnie lektor w filmie jest bardzo wazny bo przyciąga do oglądania a ten tak jak powiedziałaś - odstrasza! No nic trudno ale i tak będe ogladac ten serial...szkoda że dali takiego lektora ;/

ocenił(a) serial na 1
niebiesko_oka

fakt faktem lektor mnie kapletnie odrzucil, ale po kilku minutach sie juz przyzwyczailam, a lektora napewno nie zmienia poniewaz naewno juz jest przetlumaczone wiekszosc odcinko albo wszystkie

ocenił(a) serial na 10
Ewka85

lol, lektor jest straszny!!!

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

zgadzam sie z wami ten lektor jest do dupy ja niestety niemge codziemmie oglądać tego serialu bo niemam TV4 teraz moge popatrzeć sobie na niego bo jestem jeszcze ten oststni tydzień wakacji u babci a ona ma TV4 :D:D:D ok pozdro i zaparaszam na moją stronke :D

lublusia_92

Weszłam tu z myślą żeby założyć taki temat a tu już 2. Cieszę się że inni też tak myślą. Zmieńcie tego lektora, jest okropny!

lady_kati

Najlepiej gdyby dali lektora od "Zbuntowanego Anioła", ten to pasował do serialu :)

max_c

Zgadzam sie :) ale lektora już raczej nie zmienią bo tak jak tu juz ktoś wczesniej powiedział, pewnie wszystkie odcinki są już przetłumaczone :(

ocenił(a) serial na 10
niebiesko_oka

Zgadzam się z Wami - lektor jest do dupy.
Zapraszam do mnie na bloga mam tam temacik o SMV :)
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
NaShI

W sumie mi poczatkowo przeszkadzal, ale jakos przestalam zwracac na niego uwage, lektor jest niestety jeden i juz go nie zmienia.
Pozdro :)