no nic telenowela nawet fajna sie zapowiada..ale zmiencie tego lektora no!! on poprostu odstrasza ..... ludzi od ogladania filmu ..
Dokładnie ten lektor jest okropny :| i niszczy cały serial. Dla mnie lektor w filmie jest bardzo wazny bo przyciąga do oglądania a ten tak jak powiedziałaś - odstrasza! No nic trudno ale i tak będe ogladac ten serial...szkoda że dali takiego lektora ;/
fakt faktem lektor mnie kapletnie odrzucil, ale po kilku minutach sie juz przyzwyczailam, a lektora napewno nie zmienia poniewaz naewno juz jest przetlumaczone wiekszosc odcinko albo wszystkie
zgadzam sie z wami ten lektor jest do dupy ja niestety niemge codziemmie oglądać tego serialu bo niemam TV4 teraz moge popatrzeć sobie na niego bo jestem jeszcze ten oststni tydzień wakacji u babci a ona ma TV4 :D:D:D ok pozdro i zaparaszam na moją stronke :D
Weszłam tu z myślą żeby założyć taki temat a tu już 2. Cieszę się że inni też tak myślą. Zmieńcie tego lektora, jest okropny!
Zgadzam sie :) ale lektora już raczej nie zmienią bo tak jak tu juz ktoś wczesniej powiedział, pewnie wszystkie odcinki są już przetłumaczone :(
Zgadzam się z Wami - lektor jest do dupy.
Zapraszam do mnie na bloga mam tam temacik o SMV :)
Pozdrawiam.