PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38161}

Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22359
5,3 3 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

Witam, jestem wielką fanką tego serialu - jak wielką, przekonajcie się na mojej stronie.
Jakieś 2 lata temu krążyły dane ftp ze wszystkimi odcinkami i wtedy to zaczęła się moja przygoda z DC. Od wtedy obejrzałam całość 3 razy (niektore serie lub odcinki nawet więcej), mam sountracki zakupione na allegro i piosenki z 4 sezonów na dysku. Resztę sprawdźcie na mojej stronce.

Oto adres mojej stronki o DC

http://www.dawsonscreek.freehost.pl/

Piszcie, jak Wam się podoba, tu na forum. Chociaż jak najszybciej postaram się założyć księgę gości.

miłego surfowania!

Chomik_5

Stronka naprawdę jest świetna! :))
Tylko tekst jest mało widoczny, czarne tło, zła czcionka... musze sobie powiększać :P Ale warto, bo informacje na temat serialu, które tam są naprawdę są godne uwagi, szczególnie dla takich maniaków Jeziora jak ja ;)

Chciałabym się z Tobą skontaktować. Możesz się odezwac do mnia na maila: zwijezda@interia.pl lub napisać (możesz prywatną wiadomością) jakiś kontakt do Ciebie? :)

Pozdrawiam!
Gratuluje stronki ;]

ocenił(a) serial na 10
Chomik_5

Świetna strona Chomiczku ! Gratulacje ! I osobiste podziękowania za stworzenie strony gdzie ktoś taki jak ja /fan DC/ będzie mógł znaleźć coś dla siebie i podzielić się sympatią do owego serialu z innymi.
Swoją drogą - masz konkretne namiary na odcinki DC, soundtracki etc ? /chodzi mi o torrenty/

ocenił(a) serial na 10
michaki999

Hej, Michaki, dzięki za uznanie, zwłaszcza od Ciebie:) Co do soundtracków i odcinków nie chcę o nich tutaj pisać, żeby nie łamać zasad. Także w dziale "pytania nowicjuszy" pisałam trochę na ten temat. Jakby co - pisz na gg albo maila - dane na stronce :)

ocenił(a) serial na 10
michaki999

Hej, michaki i zwjezda, straciłam Wasze nr'y gg :( odezwijcie się kiedyś...:)