Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22439
6,0 2 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

...

ocenił(a) serial na 10

Na tym serialu sie wychowałam.Zaczeli go puszczac w Tv jak miałam około 5lat, a ja oglądałam go z siostrą.Mogliby go puścic jeszcze raz bo zbyt dużo nie pamiętam.Pozdro dla wszystkich fanów tego świetnego serialu.

ocenił(a) serial na 10
johanna09

ja miała 14 15 lat jak film leciał widziałam prawie wszystkie odcinki ssssssssssssssssssuper serial na czasie o tym co ważne dla ludzi w takim wieku Pacey Pacey fajny był taki zbuntowaniec też mam nadzieje że kiedys będzie powtórka z miłą chęcią obejrzę jeszcze raz bo ŚWIETNY SERIAL I TYLE POZDR.

beti83_25

Z tego co wiem można napisać do TV prośbe, żeby puścili ten serial :).

girl2601

taa masz racje prosbe mozna napisac ;p
ale oni go nie puszcza haha bo juz pisalam ;];]

johanna09

mam dla was pocieszającą wiadomość:)
"Od niedawna Polsat rozważa ponowną emisję wszystkich sześciu sezonów serialu ,jednak ze względu na to że obecnie stacja emituje dużo powtórek polskich seriali ,przełożyła plany emisji na 2010 rok.":)

joasia555

Dla nich warto czekać.:)
Ale mogliby znieść te powtórki i puścić Jezioro Marzeń.:)
Ale o jakichś PRZYZWOITYCH porach.;]]

ocenił(a) serial na 10
joasia555

jest nadzieja :)od razu humor mi się poprawił jak usłyszałam o powtórkach :) po co Polsat puszcza te beznadziejne polskie seriale?!na dodatek powtórki;/ czasami wręcz rzygać mi się chce........!!! "jezioro marzeń" zostanie mi w pamięci przez całe życie :) niby serial taki dla młodzieży ale jednak te czasy(emisji) były najpiękniejszym czasem w moim życiu :)