Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22439
6,0 2 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

Wlasnie znalazlem to na filmweb, moze ktos powiedziec co to jest ? , jestem wielkim fanem tego serialu (mojego zycia) ale naprawde niewiem :(

ocenił(a) serial na 10
Lukas_Scott

O widzę, że udzielasz się też na forum ŻYCIA NA FALI, hm więc "mam tak samo jak ty" bo DAWSON`s CREEK to również mój ulubiony serial (razem z OC).
Cóż... Behind the scenes to krótkie wywiady z odtwórcami głównych ról, oraz ekipą pracującą na planie, pokazane reportaże o popularności serialu, pokazane również wpadki na planie. Coś w stylu "making of...".
W zasadzie porównać mozna do THE OC OBSESS COMPLETLY.

michaki999

Masz to? ;)

ocenił(a) serial na 10
zwijezda

Niestety w chwili obecnej nie jestem w posiadaniu tego "odcinka". Oglądałem go przypadkiem z 2 lata temu na wakacjach w Bułgari - na szczęście nie był po Bułgarsku ;)

michaki999

No to faktycznie miałeś szczęście ;)

Co do petycji, ja bym była raczej za tym, by zamiast albo z powtókami wyemitowali właśnie Behind the Scenes :-)

ocenił(a) serial na 10
zwijezda

Ja jestem tego zdania, żeby niewiem powiedzmy od walentynek POLSAT wyemitował pierwszy sezon (najlepiej chyba w godzinach popołudniowych coś w stylu 16:30 - 17:30 ?), później drugi, trzeci, czwarty, kolejny, ostatni ,a dopiero na końcu Behind the scenes.
Jednak znając życie "nasza ulubiona stacja, której nazwa zaczyna się na P..." nie wyemituje tego gdyż uzna, że większą oglądalność przyniesą im albo powtórki jakiegoś innego serialu, albo puszczą jakiegoś polskiego bubla... Cóż... Przykra prawda... Może TV4 by wyemitowało, bo na TVN raczej nie ma co liczyć, a i publiczne raczej na to nie pójdą...

ocenił(a) serial na 10
Lukas_Scott

Tak jak pisze michaki, są to wywiady z aktorami, ale nie tylko. BYły dwa wydania Behind the scenes :
- Z kręcenia odcinka 4x14 i 4x15
- reportaż z początków kręcenia 4 serii, robiony dla telewizji T4.

wpiszcie Dawson's creek behind the scenes w emule, lub na You Tube, boże ludzie czy wy sobie nie potraficie radzić??

Ja mam obydwa na dysku:P

linki do emule obydwu odcinków - znajcie łaskę pana :P żartuje.

ed2k://|file|Behind%20The%20Scenes%20Of%20Dawson's%20Creek.WMV|23378323|F003B4B2 68F3ABEE318DD0060FF252D8|/

ed2k://|file|Dawson's%20Creek%20-%20Cast%20-%20T4BehindTheScenes_256.wmv|4006910 6|64F576E17CFB97911AB581F9418F4E47|/