A ja ten serial lubię........a szczególnie podoba mi się muzyka z niego....już mam sporą kolekcję mp3:) pozdrawiam
witam,zwracam sie z prosba bardzo zalezy mi na jakichkolwiek odcinkach serialu,gdyby ktos zechcial mi wyslac to z gory dziekuje,moj mail to vinona@o2.pl,pozdrawiam
witaj,ja rownez uwielbiam ten serial,mam pytanie jak zdobylas te mp3 bo ja korzystalam z popularnej kaazy i jest tam ich bardzo niewiele,prosze o odp,pozdrawiam
ja nie sciagałem mp3 z kaazy bo tam jest duzo wirusow.....najpierw sciagnałem zamiast kaazy bearshare....to lepszy program do sciagania...a pozniej weszłem na www.merlin.pl-to sklep internetowy...znalazłem plyte Dawson's Creek i wpisałem tytułu utworów do bearshare na szukanie i tak sciagnłaem ok 25-30mp3:)pozdrawiam
A powiedz mi jaki tytul jest tej piosenki która leci zawsze na poczatku serialu:) Z góry dzieki
Oj ludziki - to takie łatwe, wszystko jest w zasięgu ręki. Po pierwsze intro serialu to Paula Cole - 'I Don't Want To Wait'. Po drugie - wystarczy poszperać w internecie - np. całe sezony 1,2,3 są na www.suprnova.org - wybierzcie opcje search, a potem wpiszcie np 'Dawson' - i macie oto 3 torrenty z serialem. Potrzebny Wam jeszcze program do sciagania np. Azureus. Jak sciągnąć go, gdzie i skąd, jak pobrać te sezony i całą resztę odpowiedzi na pte pytania znajdzieciei na polskim forum http://forumtdt.homelinux.com. Wszyskir mp3 z kolei są na eMulu, poszukajcie w necie, aż dziwne, że nic o tym nie wiecie, przecież z torrentów i eMula można wszystko ściągnąć - tam jest dosławnie wszysko - i seriale i najnowsze filmy i muzyka i gry etc.... Poszukajcie info o eMule w necie - np. w wyszukiwarkach.