PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38161}

Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22359
5,3 3 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

Czy ktoś wie kiedy/czy w ogóle będzie można ten serial kupić w Polsce na DVD. Właśnie widzę, że pojawił się u nas już drugi sezon 'Pogody na miłość' na DVD a z 'Jeziora marzeń' dalej nic, mimo iż już tyle czasu minęło od zakończenia jego emisji. Czemu u nas wszystko musi być aż zawsze z opóźnieniem...??
P.S. Posty typu 'mogę Ci sprzedać ten serial bom mam' mnie nie interesuja...

ocenił(a) serial na 10
zwijezda

Z calym szacunkiem ale szczerze watpie w pojawienie sie Dawson's Creek w Polsce na DVD, ale jesli bedizesz kiedys w Anglii, Niemczech, czy USA to sadze, ze mozesz z powodzeniem kupic ten serial pewnie nei bedzie najtanszy wiem, ze jest za ranica dostepny w sieciach Virgin Megastore i HMV, widizlaem tez w Silverscreen.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
Yossarian_2

szkoda
:(
MARZĘ o orginalnym dvd już dłuższy czas...

ocenił(a) serial na 10
zwijezda

Rzeczywiście chyba jest to niemożliwe. A szkoda, bo to w końcu kultowy, wręcz sztandarowy serial o młodzieży. Ale niestety nie jest już na topie, jak One Tree Hill, który wymieniasz.

ocenił(a) serial na 10
zwijezda

cos Ty sie tak zajawil :D na jeziorko dawsona

ocenił(a) serial na 10
zwijezda

W Polsce nie ma szans na zakup orginalnych DVD Dawson's creek. Ale jeżeli wystarczająco dobrze zna się język anglelski(na tyle dobrze, że zrozumie sie co mówią bkhaterzy serialu) to można się pokusić o zakup serialu w jakimś zagranicznym sklepie internetowym, ja tak zrobiłam, kupiłam pakiet wszystkich sześciu sezonów w amozon.co.uk . Nie jest to jednak tanie około 400 złot do tego dochodzi jeszcze koszt przesyłki.

ocenił(a) serial na 8
pati290

Sprobuj na www.amazon.co.uk gdzie jest o wiele taniej niz w HMV czy Wirgin Megastore. Mozesz tez sprobowac www.amazon.com (amerykanska wersja). Jednak nie polecam tego bo czesto przesylki powyzej okreslonej kwoty sa obciazane kosztami celnymi (ok 30%), wiec moze okazac sie ze zaplacisz sporo za przesylke. Jest tez odpowiednik polskiego amazon, tylko nie pamietam teraz nazwy ale wytsrczy poszperac w google. Wiem ze amazon (najwiekszy i najpopularniejszy portal wysylkowy na swiecie) probowal wejsc do Polski ale nie przeszedl jakichs regulacji. Tak czy owak ja wiekszosc rzeczy kupuje z Amazona. Jest tam wszystko i noedrogo.
Powodzenia