PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38161}

Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22359
5,3 3 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

W odcinkach właśnie emitowanych na POLSACIE Dawson był z Jen. Przegapiłem kilka odcinków i teraz nie wiem o co chodzi. Czy Dawson i Jen zerwali ze sobą? Jeśli tak, to dlaczego i w jakiej atmosfezre się to odbywało? Proszę o szybką odpowiedź.

ocenił(a) serial na 10

Tak, zerwali ze soba. Ja chyba 1 odcinek przegapilam, bo nie pamietam dokladnie chwili zerwania... ale chyba bylo spokojnie. Teraz (tzn w dzisiejszym odcinku) Dawson mia romans z ... krytykiem filmowym (plci zenskiej of course) ;)

Pozdr,
Jos.

użytkownik usunięty
Jos__2

Dziękuję za pomoc. Mam nadzieję, że ktoś opisze dokładniej moment zerwania, bo bardzo mnie to interesuje. Jednakże bardzo dziękuję za pomoc i również pozdrawiam ;)

użytkownik usunięty

A wiec Dawson i Jen zerwali ze soba to byl bardzo dziwny odcinek od samego poczatku Jen cos przeszkadzalo w Dawsonie kryła sie z tym i udawala ze jest wszystko w porzadku. Poczatek odcinka Jen je sniadanie z Jackiem ktory opowiada jej cos Jack wypija zupe , nagle Jen mowi: chyba zerwe z Dawsonem:po czym Jack zwraca zupe na dywan zszokowany tym co uslyszal. Powiedzial Jen zeby nie ukrywala tego wiecznie tylko porozmawiala z dawsonem .Tak sie skladalo ze pojechali do Capside i Jen miala to zrobic , lecz Dawson byl troche zdruzgotany ze jego mama znalazla sobie nowego partnera od smierci ojca wiec Jen duszac w sobie wszystko kiedy Dawson potrzebowal rozmowy wogole go nie sluchala bujala w oblokach wtedy Dawson powiedzial takie piekne zdanie cytuje ; Powiedz jak to jest ,ze ja mowie do ciebie ty mowisz do mnie a my wogle sie nie rozumiemy:: wtedy Jen wstala i powiedziala ze musi wszystko przemyslec .. Jen poszla do Jacka a Dawson przez caly odcinek ganial ja i szukal kiedy ja znalazl siedziala na schodach Dawson podszedl i powiedzial Co sie dzieje Jen -nic, Dawson przeciez widze ze cos jest nie tak . i w ten sposob zaczeli ze soba rozmawiac spokojnie głownie Jen mowila ze nie widzi spelnienia w tym zwiazku ze kiedys wiedziala dlaczego chce byc z Dawsonem Dawson spytal sie -- A teraz juz nie wiesz?? Jen -- Teraz juz nie ma tego uczucia ktore bylo dawniej -i polozyla mu glowe na ramieniu. I tak sie skonczyl odcinek .W sumie ich zwiazek byl raczej epizodem jak dla mnie .Pozdrawiam..

użytkownik usunięty

Bardzo dziękuję za wyjaśnienie i również pozdrawiam.