Wiem, że pytanie dziwne, ale opłaca się? Mam za sobą takie tytuły jak One Tree Hill, The O.C., Córki McLeoda, Friday Night Lights, no i wszystkie mi się podobały niezmiernie. Szukam czegoś podobnego, lekkiego. Czy może zacząć coś innego (ale co?) ?
Dla mnie obok Gilmore Girls ulubiony i najlepszy serial jaki oglądałam, więc zdecydowanie polecam. Pomimo, że tyle lat minęło zdarza mi się do niego wracać. Miłego oglądania bo naprawdę warto !
No dzięki dziewczyny. Już mam pierwszy odcinek za sobą. Co prawda, to nie jest to co kiedyś, jak się za łebka oglądało poczynania rówieśników w serialu, no ale pozwolę się wciągnąć w Jezioro Marzeń :D
No i się wciągnąłem :D Początek czwartego sezonu - przyjemny serial. Troszkę zaczyna mnie drażnić to, jak zaawansowanym językiem władają szesnastolatki bez żadnego zająknięcia, ale da się to przeżyć :P
najlepsze są 4 i 5 sezon :D to najlepszy serial dla nastolatków :D a końcówka powala
chociaż trójka jest też dobra... ja się na dobre wkręciłam, odkąd Joey zaczęła kręcić z Pacey'm... najlepsza para serialu <3 chociaż inni bohaterowie też byli świetni... o dziwo lubiłam każdego oprócz Dawsona ;p chwilami miał ciekawe wątki, ale tak ogółem to był z nich wszystkich najgorszy