Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22439
6,0 2 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

Wiem, że pytanie dziwne, ale opłaca się? Mam za sobą takie tytuły jak One Tree Hill, The O.C., Córki McLeoda, Friday Night Lights, no i wszystkie mi się podobały niezmiernie. Szukam czegoś podobnego, lekkiego. Czy może zacząć coś innego (ale co?) ?

ocenił(a) serial na 10
marsin99

Dla mnie obok Gilmore Girls ulubiony i najlepszy serial jaki oglądałam, więc zdecydowanie polecam. Pomimo, że tyle lat minęło zdarza mi się do niego wracać. Miłego oglądania bo naprawdę warto !

ocenił(a) serial na 10
marsin99

pewnie, że warto :)

laleczka874

No dzięki dziewczyny. Już mam pierwszy odcinek za sobą. Co prawda, to nie jest to co kiedyś, jak się za łebka oglądało poczynania rówieśników w serialu, no ale pozwolę się wciągnąć w Jezioro Marzeń :D

marsin99

No i się wciągnąłem :D Początek czwartego sezonu - przyjemny serial. Troszkę zaczyna mnie drażnić to, jak zaawansowanym językiem władają szesnastolatki bez żadnego zająknięcia, ale da się to przeżyć :P

ocenił(a) serial na 9
marsin99

najlepsze są 4 i 5 sezon :D to najlepszy serial dla nastolatków :D a końcówka powala

ocenił(a) serial na 9
tolerancja91

chociaż trójka jest też dobra... ja się na dobre wkręciłam, odkąd Joey zaczęła kręcić z Pacey'm... najlepsza para serialu <3 chociaż inni bohaterowie też byli świetni... o dziwo lubiłam każdego oprócz Dawsona ;p chwilami miał ciekawe wątki, ale tak ogółem to był z nich wszystkich najgorszy