Niem mi ktoś streści dzisiejszy odcinek, bo nie mogłam oglądać !! Błagam Was !!
jak bedziesz to pisze:P ale w grubym skricie byla kolacja u babci i sporo ludu sie zebralo w tym mama jen. Wparowal wujek CJ'a i powiedizl ze nie moze sie (babcia) ciagle ukrywac i ze musi stawic temu czola chodzilo o raka razem z wsparciem rodziny. Matka jen czyli corka babci postanowila ze zabierze ja do nowego jorku do swojego domu CJ akurat tam wyjezdza na studia to pojedzie i jen no i jack sie zasmucil, ale uswiadomiono mu ze tez bedzie mile widziany i sie zgodzil. Pacey w koncu powiedizal dawsonowi o klapie z akcjami. Poruszone zosatly spory z dziecinstwa. Wyszlo na to ze dawson wogole nie lubi pacey'a a tu chodzilo tylko o interesy. Tak na marginesie to audrey pomogla paceyowi bopowiedizla mu ze nie moze z tym czekac bo bedize gorzej byla wyjatkowo mila. Odcinek konczy sei kiedy audrey spiewa w jakims klubie piekna ballade jednoczesnie grajac na gitarze a w tym czasie migaja nam sytuacyjne migawki czyli co sie dizeje z innymi np z dawsonem joey paceyem jen itd. Acha audrey w prezencie dala joey ta wielka rozowa obrzydliwa poduche:P bardzo ladne rzeczy mowila prawdziwa przyjazn zwyciezyla. Jednak nastepne odcinki nie beda zbyt wesole....
a ja bardzo proszę o streszczenie piątkowego odcinka. oglądałem go od połowy i zielonego pojęcia nie mam co się stało... film mi się urwał właśnie po tej kolacji... jakim cudem jen jest w ciąży? gdzie audrey? i czemu joey nie jest z tym facetem ze śmieszną fryzurą? dzięki ;)
sezon 6, epizod 23/24 (odc. 623/624)
ze strony: http://dc.mojedane.pl/seria6.html [dc.mojedane.pl/seria6.h ...]
"All Good Things..." "...Must Come To An End"
(Wszystko co dobre, musi się skończyć)
Finalny Epizod Serialu składający się z dwóch części a raczej jeden 1,5 godzinny odcinek stanowi wspaniałe zakończenie serialu, serialu który tak naprawdę się zakończył, teraz jedynie mamy możliwość zaglądnięcia w życie naszych przyjaciół o dziesięć lat później i sprawdzić na ile zrealizowali swoje marzenia. Dawson został reżyserem, reżyseruje swój własny serial o nazwie CREEK -) serial który opowiada o jego życiu z dzieciństwa, przygodach miłosnych i wspaniałej przyjaźni. Pacey jak zwykle trochę kombinuje ale jest właścicielem restauracji w Capeside. Joey została pisarką, Jack uczy języka angielskiego w szkole w Capeside i umawia się na randki z szeryfem Dagiem -) bratem Pacey’a. No i Jen której życie niestety nie do końca się ułożyło, pojawia się w Capeside wraz ze swoim dzieckiem małą córeczką. Po dziesięciu latach nasi przyjaciele znów mają okazję spotkać się i pogadać dzięki wspaniałej okoliczności jaką jest ślub Gale, matki Dawsona. Ich wspomnienia i marzenia znów powracają, powracają również niezapomniane uczucia miłości. Pacey i Joey wyznają sobie miłość w bardzo trudnych okolicznościach... ponieważ okazuje się że Jen jest ciężko chora, traci przytomność na ślubie a po jakimś czasie umiera zostawiając swoją córeczkę w opiece babci i Jaka który wraz z Dagiem przestają się kryć przed światem że są razem. Ale jak się kończy wspaniała przygoda naszych przyjaciół : pytanie tylko czy się kończy czy zaczyna. Śmierć Jen na pewno zbliżyła ich do siebie. Dawson dalej reżyseruje swój serial, jednak często kontaktuje się telefoniczne z Joey i Paceym -) którzy zostali razem ....
Pozdrawiam.
dzięki wielkie ;) ale nadal nie wiem co się stało z audrey... ;P ale i tak dzięki. pozdrawiam.
Audrey... robiła karierę śpiewając z Johnem Mayerem, w chwili jak Jack zapytał się o nią Joey - Audrey podróżowała po Europie i miała chłopaka którego nazywała anty - Pecey'iem. Joey powiedziała o nim, że jest totalnie nudny i... (po chwili zastanowienia dodała) bardzo miły (w oryginale -"really sweet"). Pozdrawiam :)