"Jezioro marzeń" było kiedyś moim najukochańszym serialem, niestety piszę, że był. Fakt przez pewien czas nie ogladałam(małe problemy z anteną), ale chyba nic nie straciłam Dla mnie to jakaś żenada, aktorzy maj po 25 lat a nadal grają smarkaczy. Wymieniają sie non stop partnerami, albo wracają do starych, to jakaś paranoja. Naprawde reżyserzy zeszli na psy.
To nie reżyseży zeszli na psy ale scenażyści; niestety.
Ale moim zdaniem i tak powinniśmy się cieszyć że możemy go oglądać, ponieważ w Polsce, nie robi się takiego serialu - co prędko również nie nastąpi.
Pozdrawiam
No masz racje to wszystko wina scenarzystów. U nas to chyba nie zrobią takiego serialu nawet za 5 lat. Próbowali (patrz "Pierwsza miłość" czy jakoś tak), ale im to za bardzo nie wychodzi. Pozdrawiam
Hej!
)aktorzy maj po 25 lat a nadal grają smarkaczy
Wiesz, a Angelina Jolie jest prawie rownolatka Mr Farrela, a w "Alexandrze" (beznadziejnym zreszta) gra jego MATKE!!!! ;P
Druga rzecz, uwazam, ze jesli aktor spelnia sie w swojej roli, to nawet majac 25 czy 30 lat moze miec w filmie 19 (czy 60). Nie sadzisz?
Pozdr,
Jos.
Całkowicie sie z Tobą zgadzam szkoda że zmaścili tak fajny serial fajne zaczeli mogli równie dobrze go skączyć ale sie nie udało niestety