Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22439
6,0 2 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

"Jezioro marzeń" było kiedyś moim najukochańszym serialem, niestety piszę, że był. Fakt przez pewien czas nie ogladałam(małe problemy z anteną), ale chyba nic nie straciłam Dla mnie to jakaś żenada, aktorzy maj po 25 lat a nadal grają smarkaczy. Wymieniają sie non stop partnerami, albo wracają do starych, to jakaś paranoja. Naprawde reżyserzy zeszli na psy.

użytkownik usunięty
Olewna

To nie reżyseży zeszli na psy ale scenażyści; niestety.
Ale moim zdaniem i tak powinniśmy się cieszyć że możemy go oglądać, ponieważ w Polsce, nie robi się takiego serialu - co prędko również nie nastąpi.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8

No masz racje to wszystko wina scenarzystów. U nas to chyba nie zrobią takiego serialu nawet za 5 lat. Próbowali (patrz "Pierwsza miłość" czy jakoś tak), ale im to za bardzo nie wychodzi. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Olewna

Hej!

)aktorzy maj po 25 lat a nadal grają smarkaczy

Wiesz, a Angelina Jolie jest prawie rownolatka Mr Farrela, a w "Alexandrze" (beznadziejnym zreszta) gra jego MATKE!!!! ;P
Druga rzecz, uwazam, ze jesli aktor spelnia sie w swojej roli, to nawet majac 25 czy 30 lat moze miec w filmie 19 (czy 60). Nie sadzisz?

Pozdr,
Jos.

użytkownik usunięty
Olewna

Całkowicie sie z Tobą zgadzam szkoda że zmaścili tak fajny serial fajne zaczeli mogli równie dobrze go skączyć ale sie nie udało niestety

użytkownik usunięty

i ja odnioslam takie wrażenie....to tak jakby pod koniec krecenia serialu zupelnie zabraklo im pomyslow..pomysleli ze troche pokombinuja z parami i widzowie beda zadowoleni...no nie bardzo im wyszło....