PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38161}

Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22359
5,3 3 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

Juz niedługo "Jezioro marzeń" sie skonczy i bardzo mi smutno z tego powodu! To naprawde fajny serial!Mi przede wszystkim podoba sie dlatego, poniewaz kojarzy mi sie z latami mojej młodosci! Odkąd tylko pamietam zawsze było "Jezioro Marzeń" i z niecierpliwoscią czekałam na kolejne sobotnie popołudnie,zeby móc obejrzeć swój ulubiony serial:)Szczerze naprawde szkoda, ze nie nagrywają juz dalszych odcinków!Teraz bedzie juz jakoś dziwnie bez tego filmu:(( I chociaz nie jest to jakis kinowy wyczyn to jednak miło było popatrzec na kogos w moim wieku borykającym sie z podobnymi problemami!No ale trudno! I tak jak brzmi tytuł ostatniego odcinka:All good things must come to an end!

użytkownik usunięty
Akasha

zgadzam sie z toba, ogladalam wszystkie odcinki jeziora marzen, wiekszosc z nich mam nagrane na video i nie wyobrazam sobie jak to bedzie gdy juz nie bedzie oczekiwania na koljny odcinek lub serie!!!!nienawidze kiedy seriale sie koncza:(((((((ale nie wiem po co wszyscy pisza jak sie skonczy jezioro marzen, ja o tym wiedzialm juz wczesniej ale nie mam fraidy w psuciu innym przyjemnosci ogladania

użytkownik usunięty

wiecie co co wy na to zeby zorganizowac sie jakos i moze napisac petycje do polstau zeby jeszcze raz puscili od poczatku wszystkie serie, mi szczegollnie by na tym zalezalo bo zaczalem ogladac od 5 serii rowno od poczatku:P bardzo mi sie serial spodobal i chcialbym zobaczyc poprzednie serie czyli 1,2,3,4 no i 5 i 6 tez byly calkiem fajne, takie petycje dzialaja tylko trzeba im czyli polsatowi wmowic ze serial sie cieszy powodzeniem moze sie uda, a ze jestem leniwy to mi sie nei chce kupowac dvd z odcinkami i ogladac po angielsku choc bardoz dobrze znam ten jezyk, co sadzicie o tym na razie bede na forum chwilke ale jakby co to mozecie napisac na gg 3655964, moze pomysle o zalozeniu strony internetowej jakies doswiadczenie nam zobacze, troche by to pracy kosztowalo, zwazywszy ze ostatno capeside.prv.pl zniknelo, na szczescie autor pomyslal i jest druga identyczna strona jezioro.stopklatka.pl, szkoda ze strona jest niemodyfikowana, ale sie rozpisalem dobra jakby co to piszcie :P

ocenił(a) serial na 10

hmm... mysle,ze to bardzo dobry pomysł!Ja oglądałam kazdy odcinek,ale było to tak dawno, ze z checią obejrzałabym je jeszcze raz, bo wiele nie pamietam! Jak bedziesz cos robił w tym kierunku to mozesz na mnie liczyc:) Ja tez chce powrotu "Jeziora Marzeń"!!!!

użytkownik usunięty
Akasha

serdeczne dzieki:P juz jestesmy we 4 co najmniej :P
jeszcze tylko troche czasu i moze sie uda jakbys byla ejszcze to napisz na moje gg w powyzszym podlaem chcialbym wreszcie pogadac z kims kto tez zna ten serial:P

użytkownik usunięty

przypomnilo mi sie ze wczoraj pisalem ladny list formlny tzn. (e-mail) do polsatu z pytaniem czy maja zamiar puszczac jeszcze jak nie to im zorganizuje nalot dywanowy petycji postaram sei jakos rodizcow wykorzytsac o ni maja jkies wtyki wiec moga byc przydatni

mam nadzieje, ze sie jakoś to wszystko uda.... tesh bardzo chcialabym obejrzec wszystko od poczatku.... przeciez tamto było tak dawno... może nie jestem aż tak zaangażowana w oglądanie tego serialu, ale jak mam czas i nie mam za duzo nauki to z chęcią obejrze :))) dzisiaj odcinek był nawet fajny:)))
wiec jakby co, to możecie tesh na mnie liczyc :)))))
pappa pozdrowionka

ocenił(a) serial na 10

co do petycji (i nietylko:) - jestem za, może też się na coś przydam.

moje gg: 2038917

użytkownik usunięty

a i jeszcze jedno dopisuje sie do tej petycju jak co piszcie na gg: 5199514 :D

Akasha

na mnie tez mozecie liczyc:) jestem za :)

użytkownik usunięty
casska

ja tez, chociaz mam te wszystkie odcinki na video to wcale sie nie obraze jak polsat pusci je jeszcze raz, jakby co to moje gg to 1063879

ocenił(a) serial na 3

Jestem za !!

I niech poszczą w jakiejś normalnej porze, a nie jak polowa populacji jest na dodatkowych zajeciach itp.

Kocham Jack'a !!

PS. Czy wiecie, że "Jezioro..." przełamało pewną barierę.
Pierwszy gejowski pocałunek nadawany w publicznej telewizji
W czasie najwiekszej oglądalności (tak zwany prime time)
To był właśnie pocałunek Jack'a ?!

Uschnę bez "Dowson's Creek"

A w ogóle kto był taki chamski i napisał jak się wszystko skończy ??
Chciał się popisać jaki to on mądry, czy co :/
Niefajnie jest psuć innym przyjemności oglądania !!

użytkownik usunięty
Akasha

Ja rowniez jestem za petycja kocham ten serial. Dorastalam ogladajac go dlatego jakos ciezko przyzwyczaic mi sie do mysli ze to juz koniec.... Kochalam te sobotnie popoludnia 16:45 jesli dobrze pamietam jak cos to piszcie gg 3227392

użytkownik usunięty
Akasha

No szkoda moze puszcza od poczatku stare odcinki albo nakręcąnowe :D

Akasha

No to jeszcze raz ja tylkoz e teraz juz zalogowany :D pisze sie na ta petycję bo uwazam ze o najlepszy serial jaki wyszedl na ekrany naszych telewizorów, jak co pisac na gg: 5199514

Akasha

a możecie mi powiedzieć jak nazywa się piosenka ikto ją spiewa - słowa - 'say goodnight not goodbye' czy jakos tak... )wstydnis( bede dozgonnie dźwięczna

Akasha

chodzi ci o Say Goodnight, Not Goodbye ??

Akasha

Jesli chodzi ci o ta piosenke to pisz domnie wlasnie to zassalem z netu ale i tak muzyczka przy której zaczynalo się 6 seria Jeziora marzeń byla the best (ją tez mam :D)

kenula

o jak fajnie ze ja masz jupi jupi jupi :))

Akasha

Wstalem se z rana zeby obejzeć jeszcze raz otatni odcinek najlepszego seriali wszechczasów :D

Akasha

jeszcze raz zapytam zeby nikt tego nie pominoł :D. Czy ktos wie co bedzie z ta petycja bo nie lubie rzucac słow na witr wole czynic przypominam moje gg: 5199514
i DO ROBOTY ZA PETYCJE.
MOGE POMOC

użytkownik usunięty
kenula

hmm.no wlasnie moze trzeba zaczac cos dzialac
chyba trzeba napisac do Polsatu...

Akasha

Wjec niedugo bedzie nowy temat "CHURA ZNOWU JM ;D"

Akasha

Nie no jesli do jutra nikt nie zacznie czegos robic z ta petycja to chyba sam sie za to wezme ;/. Szykowac sie jutro na nawalnice wiadomosci z gg ;p

użytkownik usunięty
Akasha

Wiecie, co ja Wam powiem?? Puścili piątą i szóstą edycję w Polsacie po tym, jak internauci napisali do nich poetycę z prośbą o puszczenie "Jeziorka..." jeszcze raz. Polsat się postarał i wyszedł naprzeciw oczekiwaniom internautów. A nawet im wybiegł. Zamiast powtarzać stare serie, wypuścił na antenę nowe.
Nie sądzę, by drugi numer z petycją przeszedł, aczkolwiek mam na to nadzieję i szczerze Wam i sobie tego życzę. Powodzenia!
Safin

ocenił(a) serial na 10

ale juz nie ma nowyh odcinkow 6 seria jest osattnia bo zaden z aktorow nie wyrazal woli do krecenia dalszych czesci wiecie ale 6 lat waszego zycia w serialu troszke dzilaa na psychike i niewatpliwie meczy pisalem do polsatu juz dwa razy i mnie olali
sami sprobojcie www.polsat.com.pl

Akasha

No nie to porpostu koniec niema juz nic ;/ ;(. To sie tak skaczyc nie moze.

Akasha

Tomsum14 mogl bys pdac mi adres email do polsatu ??
A tak na marginesie zasanawialem sie skoro petycja nie przyniesie efektu moze kazdy by sam donich napisal taka ilos meili z porźba o emisie programu moze ich namowic wkacu oni natym zarobia nie my ;D

użytkownik usunięty
kenula

kurde, trzeba by to zrobić jakoś razem, nie?? a tak jak będziemy pisać każdy oddzielnie to chyba nic z tgo nie będzie.... Ktoś ma jakiś pomysł jak to można zrobić wspólnie??

użytkownik usunięty

najlepiej niech kazdy wysle do nich e-maila z tylu roznych kont ile moze.. niech poprosi znajomych zeby tez wyslali itd.... im wiecej takich e-maili oni dostana tym lepiej...

Akasha

Zgadzam sie z toba, przy tak durzej ilosci meili puszcza serial bo beda wiedzieli ze jest ogladalnosc ;D

użytkownik usunięty
kenula

dokladnie niech wpisuja rozne rzeczy w tych mailach np. ze dopiero teraz odkryli ten serial a on sie szybko skonczyl i zeby go od nowa puscic, najlepiej od 1 serii itd itp

Akasha

Ktos pisal ze aktorzy nie mieli checi grac dalej w filmie bo maja juz po 30, tylko ze jedyna osoba ktora ma wjecej niz 30 lat jest Kerr "Jack" Smith ktory ma 33 lata reszta to prawie jak w filmie ;]

użytkownik usunięty
Akasha

Witam... ja tak samo jak wy bardzzoo żaluje ze Jezioro Marzen sie skończyło, bo przy tym serialu dorastałam i wiele bym dala zeby Polsat jeszcze raz puscil wwszystkie serie od poczatku:( Przy ostatnich dwoch odcinkach po plakalam jak male dziecko i powstrzymac sie nie umialam ;( juz sie nawet zastanawialam czy nie kupic na dvd tego ale to kupe kasy kosztuje!! Jeśli bedzie coś wiadomo o powtorkach to prosze zamieśćcie jakies info ! z gory dziekuje i bardzo mocno pozdrawiam wszystkich fanow JEZIORA MARZEN!!

użytkownik usunięty
Akasha

aha no i oczywiscie tez jestem za tym szturmem na Polsat, dolaczam sie do petycji,w razi czego to moje gg:3534263!!
OBY SIE UDAŁO!!!!!!!

Akasha

Lodzie nie gadajcie ze piszecie sie na petycje bo to nic nieda piszcie do polsatu duzo meili to predzej przyniesie jakies rezultaty !!

użytkownik usunięty
kenula

yyy to podajcie wreszcie tego maila do Polsatu ! Damianos

poczta@polsat.com.pl o ile sie nie myle na www.polsat.com.pl macz podany ich adres w prawym rogu

użytkownik usunięty
kenula

to co nacieramy na nich mailami ;) Damian

Niema co nacieramy na polsat i to ostro :D !!

ocenił(a) serial na 10
kenula

no to ja juz wyslalem, jakby co to moge wkleic to co im napisalem. Zachecam was abyscie robili to samo z ilu kont mozecie. Damian

Damianos

ja juz pisalem z 2 kont. Ej wes wklej to co donich napisales

ocenił(a) serial na 10
kenula

Witam
Zwracam sie z prosba o powtorzenie serialu Jezioro Marzen. Najlepiej od 1
serii. Ja i moi znajomi dopiero odkrylismy ten ciekawy serial, a on niestety
juz sie skonczyl :( Uwazam ze warto byloby powtorzyc ten serial.
Przeszukujac strony i kilka forum internetowych aby dowiedziec sie wiecej o
serialu, zauwazylem ze jest wiele osob ktore rowniez chcialoby ten serial
zobaczyc jeszcze raz (wiekszosc od 1 serii) na antenie polsatu.... Mam
nadzieje ze moze mozna bedzie cos z tym zrobic i puscicie ten serial jeszcze
raz, nawet jesli mialoby to byc tylko raz w tygodniu...

Damianos

No prosze jakie ładne :D. To teraz ludziska wysylac do roboty :D dziennie to oni maja dostawac jakies 1000 meili :D

ocenił(a) serial na 10
kenula

no to i ja sie zabieram za wysylanie tych maili!! żeby to przynioslo jakis skutek!!! ;))))

ocenił(a) serial na 10
marlen_2

niech sie wpisuja ci co wyslali maile !! moze utworzmy nowy temat o tym

Damianos

No to choćcie stworzymy nowy temat to bedzie nam latwiej.
A i ostatnio widze ze coraz mniej piszemu ;(