Ludzie wysylajcie jak najwiecej meili do polsatu (poczta@polsat.com.pl) Jak bedziemy ich tak gnebic to wrescie sie zlamia :D ja naprzyklad wysylam 2 meile dziennie do nich ;p
a moze skontaktujemy sie jakos z typami ktorzy prowadza stronki o tym serialu. niech dadza info na stronach swoich..
http://creek.za.pl
http://www.dawsonscreek.oka.pl
http://dc.mojedane.pl
Cos tam sie jeszcze znajdzie ;P
Ja wyslalem ze 3 na zaden laskawie nie raczyli odpowiedziec. To sa szopki tak traktuja odpiorcow produktu jkaim jest telewizja nawet nie racza nic napisac. Masakra totalna bez komentarza
hej zauwazyliscie ze coraz rzadziej ktos cos pisze, jak tak dalej pojdzie to zapomnimy o jeziorku, petycji, mailach i nas samych, smutne i oby nie bylo prawdziwe
Napewno nikt nie zapomnial, ale tak szczeze jestem tez fanka mimo iz mam juz 23 lata ale lubie ten serial i tez jestem za pisaniem mieili, tez jakis wysle jak znajde czas, ale to pisanie tutaj jest meczace a czytanie jeszcze gorsze, bo czytalam od poczatku to chyba z 30 minut az za przeproszeniem spac mi sie zachcialo. Komu bedzie sie chcialo wchodzic tutaj i pisac ze napisal jakis meil, no pomysl...hmmm
Ja pomoge bede pisac.... Dajcie kilka przykladowych meili to kazdy wam wysle da CTRL+C i do meila i po zabawie tak to kazdemu bedzie sie chcialo.
Pozdrawiam Marta sunn@vp.pl
Witam
Zwracam sie z prosba o powtorzenie serialu Jezioro Marzen. Najlepiej od 1
serii. Ja i moi znajomi dopiero odkrylismy ten ciekawy serial, a on niestety
juz sie skonczyl :( Uwazam ze warto byloby powtorzyc ten serial.
Przeszukujac strony i kilka forum internetowych aby dowiedziec sie wiecej o
serialu, zauwazylem ze jest wiele osob ktore rowniez chcialoby ten serial
zobaczyc jeszcze raz (wiekszosc od 1 serii) na antenie polsatu.... Mam
nadzieje ze moze mozna bedzie cos z tym zrobic i puscicie ten serial jeszcze
raz, nawet jesli mialoby to byc tylko raz w tygodniu...
Wysyłam takich maili monostwo do nich i mam wielka nadzieje ze sie zlamia i puszcza OD PIERWSZEJ SERII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
ja nie mowie o pisaniu tylko o tym ze ktos tam wyslal tyle a tyle maili ale ogolnie o serialu itp...
zlikwidujcie samo życie, i zamiast tego na antene dajcie Jezioro Marzeń albo jeszcze lepiej Asy z klasy to dopiero był swietny serial
ale chyba nie tepszy niz jezioro marzen,a bo potem stal sie za bardzo zakrecony!!
Jezioro marzeń rzadzi i tyle nic mu nie doruwna to serial wszechczasów ;p czy nie uwazacie ?
setki tysięcy będziecie musieli takich wiadomości wysłac do Polsatu. Najlepiej jak byście spotkali Solorza na ulicy i go proście żeby wstawił "Jezioro marzeń"
tak naprawde to watpie zeby wszyscy wysylali te maile, kazdy wyslal jednego lub dwa i mysli ze jest si!a polsat wiedzial ze najwiekszy boom z mailami potrwa tylko pare dni(tygodni) a potems ie zniechecimy, moze jestem pesymistka, ale tak mi sie wydaje:(
nie chcę psuć zabawy,ale kiedyś z kilkunastoma znajomymi z forum gnębiliśmy polsat o wznowienie emisji Czarodziejki z ksieżyca i ponad pół roku naszych starań poszło na marne:/mało tego!nawet nie raczyli nam odpowiedzieć na ani jednego maila....no,ale może Wam się uda:)ja życzę powodzenia i chętnie pomogę,chociaż nie jestem zagorzałą fanką serialu:)