Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22439
6,0 2 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

Ludzie wysylajcie jak najwiecej meili do polsatu (poczta@polsat.com.pl) Jak bedziemy ich tak gnebic to wrescie sie zlamia :D ja naprzyklad wysylam 2 meile dziennie do nich ;p

ocenił(a) serial na 10
kenula

ja juz 2 wyslalem. Dostales jakas odpowiedz ?? bo ja zadnej...

ocenił(a) serial na 10
Damianos

a moze skontaktujemy sie jakos z typami ktorzy prowadza stronki o tym serialu. niech dadza info na stronach swoich..

Damianos

Co do odpisywania od polsatu to bym nie liczył ;].
A co do webmasterów to mozna zagadac ;D

kenula

Podawajcie na roznych forum JM linki na ta strone ;] niech wiedza co sie dzieje ;P

ocenił(a) serial na 10
kenula

hmm, a jakie znasz fora o JM ? Albo strony(dzialajace o serialu)

Damianos

http://creek.za.pl
http://www.dawsonscreek.oka.pl
http://dc.mojedane.pl
Cos tam sie jeszcze znajdzie ;P

ocenił(a) serial na 10
kenula

1 i 3 strona. dopisalem linka w dzialach i info

Damianos

I co piszecie te listy d polsatu ?? bo ja ciagle i niepopuszcze :P

kenula

ja napisalam dwa, trzy ale zaraz sie poprawie i napisze jeszcze pare

ocenił(a) serial na 10
kenula

Ja wyslalem ze 3 na zaden laskawie nie raczyli odpowiedziec. To sa szopki tak traktuja odpiorcow produktu jkaim jest telewizja nawet nie racza nic napisac. Masakra totalna bez komentarza

użytkownik usunięty
Yossarian_2

hej zauwazyliscie ze coraz rzadziej ktos cos pisze, jak tak dalej pojdzie to zapomnimy o jeziorku, petycji, mailach i nas samych, smutne i oby nie bylo prawdziwe

użytkownik usunięty

Napewno nikt nie zapomnial, ale tak szczeze jestem tez fanka mimo iz mam juz 23 lata ale lubie ten serial i tez jestem za pisaniem mieili, tez jakis wysle jak znajde czas, ale to pisanie tutaj jest meczace a czytanie jeszcze gorsze, bo czytalam od poczatku to chyba z 30 minut az za przeproszeniem spac mi sie zachcialo. Komu bedzie sie chcialo wchodzic tutaj i pisac ze napisal jakis meil, no pomysl...hmmm

Ja pomoge bede pisac.... Dajcie kilka przykladowych meili to kazdy wam wysle da CTRL+C i do meila i po zabawie tak to kazdemu bedzie sie chcialo.
Pozdrawiam Marta sunn@vp.pl

Witam
Zwracam sie z prosba o powtorzenie serialu Jezioro Marzen. Najlepiej od 1
serii. Ja i moi znajomi dopiero odkrylismy ten ciekawy serial, a on niestety
juz sie skonczyl :( Uwazam ze warto byloby powtorzyc ten serial.
Przeszukujac strony i kilka forum internetowych aby dowiedziec sie wiecej o
serialu, zauwazylem ze jest wiele osob ktore rowniez chcialoby ten serial
zobaczyc jeszcze raz (wiekszosc od 1 serii) na antenie polsatu.... Mam
nadzieje ze moze mozna bedzie cos z tym zrobic i puscicie ten serial jeszcze
raz, nawet jesli mialoby to byc tylko raz w tygodniu...

użytkownik usunięty
kenula

Wysyłam takich maili monostwo do nich i mam wielka nadzieje ze sie zlamia i puszcza OD PIERWSZEJ SERII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

użytkownik usunięty

ja nie mowie o pisaniu tylko o tym ze ktos tam wyslal tyle a tyle maili ale ogolnie o serialu itp...

użytkownik usunięty

zlikwidujcie samo życie, i zamiast tego na antene dajcie Jezioro Marzeń albo jeszcze lepiej Asy z klasy to dopiero był swietny serial

użytkownik usunięty

ale chyba nie tepszy niz jezioro marzen,a bo potem stal sie za bardzo zakrecony!!

użytkownik usunięty

Jezioro marzeń rzadzi i tyle nic mu nie doruwna to serial wszechczasów ;p czy nie uwazacie ?

ocenił(a) serial na 10
kenula

setki tysięcy będziecie musieli takich wiadomości wysłac do Polsatu. Najlepiej jak byście spotkali Solorza na ulicy i go proście żeby wstawił "Jezioro marzeń"

użytkownik usunięty
Raveline

No co ty mnie tu powiesz codziennie po 2 wysylam :D

fajnie by bylo jak wy tez byscie wysylali te wiadomosci moze by sie wrescie przelamali :P

użytkownik usunięty
kenula

tak naprawde to watpie zeby wszyscy wysylali te maile, kazdy wyslal jednego lub dwa i mysli ze jest si!a polsat wiedzial ze najwiekszy boom z mailami potrwa tylko pare dni(tygodni) a potems ie zniechecimy, moze jestem pesymistka, ale tak mi sie wydaje:(

Jak kto woli ja tam dalej bede swoje i zaparcie bede im wysylam te meile ;]

użytkownik usunięty
kenula

nie chcę psuć zabawy,ale kiedyś z kilkunastoma znajomymi z forum gnębiliśmy polsat o wznowienie emisji Czarodziejki z ksieżyca i ponad pół roku naszych starań poszło na marne:/mało tego!nawet nie raczyli nam odpowiedzieć na ani jednego maila....no,ale może Wam się uda:)ja życzę powodzenia i chętnie pomogę,chociaż nie jestem zagorzałą fanką serialu:)