PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38161}

Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22389
5,3 3 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

dzsiejszy odcinek

ocenił(a) serial na 10

bardzo wzruszyl mnie dzisiejszy odcinek LOVE BITES narmalnie plakalam jak Pacey wyznawal joey milosc a ona go zostawila dla Ediego a on wcale nie jest taki wspanialy jak sie okaze w pozniejszych odcinkach ale i tak sie ciesze ze Joey bedzie wkoncu z Paceym

iwunia

Ja tez plakalam jak Pacey wyznawal Joey milosc..... Tak mi go bylo szkoda... jak ona mogla go zostawic dla Ediego. Nic nie mam do Ediego ale Joey powinna byc z Paceym oni do siebie pasuja. Tak mi go szkoda bylo dzisiaj, a na Joey bylam zla bo narobila mu nadzieji i rzucila go...

użytkownik usunięty
iwunia

a ja sie cieszylam ....moje zycie starcilo sens jak z serialu znikl Eddie ...a dzis znowu jak go zoabczylam w serialu serce mi stanelo ....i omal sie nie rozplakalam jak Joe go odrzucila ....ale ucieszylam sie jak do niego przyszla i zaczeli sie calowac .,...to bylo takie piekne....czemu oni nie beda razem:( WHY!!!nie moge tego pojac , i tak samo obawiam sie swojej reakcji jak juz Eddie na dobre zniknie z serialu , nawet nie dopuszczam takiej mysli , narazie sie ciesze ze znow beda razem , a ja ze poatrze na mojego Eddiego:)

użytkownik usunięty

Wy to macie problemy... Rozterki milosne to w dizsiejszym odcinku nie powod do wzruszen, bardizej mialo nas zabolec to ze kochana grandmother ma raka piersi. Mi osobiscie w tym momencie chcilo sie plakac i uronilem jakas lze, choc wiedizlem ze tak bedzie. Rzeczywiscie jednak zachowanie joey bylo glupie dzisiaj. Miala hustawke nastrojow najpierw odrzucila jednego potem drugiego i wrocila do pierwszego. OJOJOJOJO te kobiety.....................

użytkownik usunięty

z twego postu , wywnioskowal , ze Ty chlopak jestes:D to chlopcy tez ogladaja ten serial???swoja droga to super:D chce poznac jednego z was:)

mi też było smutno z powodu babci.. bardzo smutno.. :((.. a co do Joey to nawet ciesze sie, ze wrocila do Eddiego... hehe szczerze, to lubie go bardziej od Pacey'a :))) i podobnie jak autorka któregoś tam z postów powyżej nie chce, aby przestał pojawiać się na ekranie.....
i jeszcze jedno.. prosze was o cos. nie piszcie co sie stanie w przyszłości.. ja nie wiem i chce, aby to było dla mnie zaskoczenie.. nie lubie wiedziec wszystkiego z gory, bo pozniej ogladanie tego serialu nie bedzie miało dla mnie sensu.... mam nadzieje, ze mnie rozumiecie :)) ... a jeśli jush musicie pisać o tym co się stanie to jakoś zaznaczcie, abym tego nie przeczytała ;)
z gory dzieki :))))
papap pozdrowionka i miluśkiego dnia :)))))

użytkownik usunięty
Ona

ja tez plakalam jak babcia powiedziala jen o raku,a do tej pory wzruszlam mnie tylko eddi:)tak sie ciesze ze joey do niego wrocila,a mowa pacyego nawet mnie nie wzruszla, a staralam byc sie obiektywna mimo ze uwielbiam eddiego!:)nie wyobrazam sobie juz tego serialu bez niego, chodz wiem ze joey z nim nie bedzie.ale lepiej zeby byla z paceyem niz z dawsonem bo to bylo by bardzo glupie!!!!ale i tak uwazam ze edi jest najlepszy i bardzo dobrez ze joey rzucila dla niego pacyego, nawet na chwile...