PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38161}

Jezioro marzeń

Dawson's Creek
1998 - 2003
7,0 22 tys. ocen
7,0 10 1 22359
5,3 3 krytyków
Jezioro marzeń
powrót do forum serialu Jezioro marzeń

jak myslicie

ocenił(a) serial na 10

kto powinien być z kim, ja uważam że Pacey z Joey bo oni byli idealną parą i pasują do siebie
a jaka jest wasza opinia

użytkownik usunięty
iwunia

Zgadzam sie z Toba,swietna z nich parka, juz wiesz z kim bedzie Joey na koncu?(ja tak)Pozdrawiam
Mother_Earth

użytkownik usunięty

z kim bedzie napisz...ciekawi mnie to... ja bym chcial zeby byla z Eddim ...jest boski ...chyba sie zochalam;d

ocenił(a) serial na 10

Joey bedzie z Peaceym I bardzo się z tego cieszę :)

użytkownik usunięty
iwunia

wcale nie jest powiedziane ze pod koniec Joey bedzie z Paceyem. na oryginalnej stronie mozna przeczytac ze pod koniec bedzie z nim ale pozniej wroci Edi a na koniec to juz wogole bedzie miala innego chlopaka. ostatni odcinek jest o ich doroslym zyciu juz nie sa uczniami kazde z nich ma jakas prace.
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10

wlasnie ze jest powiedziane widziałam zdjecia z ostatniego odcinka i jakbys chciala wiedziec to bedzie z Paceym inaczej by sie z nim nie calowala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

użytkownik usunięty
iwunia

oni nie pasuja do siebie :/ jak zaczelam ogladac ten film na poczatku to zawsze twierdzialm ze Joe jest pisany Dawson ale teraz wiem ze nie.....(zaczyna mnie denerwowac oczywiscie Dawson ) A co do Pecyego to tymbardziej nie pasuje do Joe, i ta jego brodka , maskar , niech ja zgoli :| Na dzien dzisiejszy uwazam , ze najlepszy z nich wszystkich jest ten boski Eddie , o my god jego spojrzenie jest boskie ,i to on powinien byc z Joe oni naprawde do siebie pasuja:) wygladaj tak ladnie ze soba:) I domagam sie to kieruje do rezysera ze innego wyjscia nie widze zeby Joe byla z Eddiem:) to bedzie najlepsze rozwiazanie i takie wzruszajace :)DLATEGO domagam Sie i Buntuje i niechce slyszec zadnego sprzeciwu!! oddna fanka Jeziora MarzeN:)

użytkownik usunięty

Sama pewnie niewiele bys zdzialala ale we dwie nam sie uda!!!!!!!zgadzam sie z toba prawie we wszsytkim co napisalas, zanim nie bylo eddiego nie wyobrazalam sobie zeby Joey byla z kims innym a pod koniec zeszlej serii nie moglam rozumiec jak oni mogli sie rozstac, a teraz gdy dzisiaj joey rozstala sie z eddim poryczalam sie jak dziecko...buuuu.........ja tez chce zeby ona byla z Eddim sa swietna para, pacey to teraz taki wielki karierowicz, mam nagrana prawie wszsytkie odcinki jeziora marzen jakie lecialy w talewizji ale teraz ogladam tylko te z eddim, oni MUSZA byc razem bo jak nie to znaczy ze ten boski facet, ideal zniknie z mojego zycia raz na zawsze, a ja nie chce, on ma byc z joey i ma powstac nowy serial o nich:)pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10

no bardzo mi przykro ale ona naprawde bedzie z Paceym i we wtorkowym odcinku Joey zgoli mu brode

użytkownik usunięty
iwunia

iwunia nie pisz takich rzeczy ...bo ranisz moje serce....nie moge sie z tym pogodzic!!!....fakt ten wczorajszy odcinek i pozegnanie Joe z Eddiem byl super ....plakalam jak bobr .....ale z tego co mi wiadomo to Eddi sie jeszce pojawi w serialu .... ale na troche, a ja chcialm zeby juz byl na zawsze Joe i film moze sie konczyc ...bo ani Dawson ani ten Pacey nie pasuja do Joe.A prpop czy ja sie zkochalam w Oliwerze Hudsonie ???jak go zoabaczylam to zaniemowilam z wrazenia...przez dwa dni nie jadalm tylko patrzylam na jego zdjecie ktore wydrukowalam z jakiej stony i wlozylam do ramki:) mmmm chcialabym sie tak namietnie z nim calowac jak ta wczorajsza scena...on jest boski ..szkoda ze tak daleko mieszka....znacie jakies filmy z jego udzialem?czemu on nie jest najprzystojniejszym facetem???he? pozdrawiam wszystkich i szukam faceta podbnego do niego ...dajcie mi jakies namiary :) bede haPPy :*

użytkownik usunięty

kurcze szkoda ze ja nie wpadlam z tym nagrywaniem filmow :( i z Eddim , zwlaszcza z wczorajszego namietnego pozegnalnego pocalunku;:( buuuuuuuuuu ....bedziesz musiala mi pozyczyc:)

użytkownik usunięty

PS.powiedzcie mi jaka piosenka leciala jak oni sie calowali we wczorajszym odcinku...jak nie nagralam Eddiego na video to bede sluchac i sobie wyobrazac ze Ja i Eddie ...mmmmmm....:P

użytkownik usunięty

A ja już oglądałam ostatni odcinek ^ seri i powiem wam że Joy będzie z dołsone. A dla fanów Jen mam przykrą wiadomosć umrze na atak serca pozostawiajac dziecko ( niemowle ) Jesli chcecie się dowiedzieć czegoś więcej wejdzcie na Google a nastepnie wpiszcie w wyszukiwarke Jezioro Marzeń a tam wyskoczy wam kilka stron wejdzcie w pierwszą następnie w opis odcinków i dowiecie sie wszystkiego o jeziorze mazeń jak by co to moje GG8515552

ocenił(a) serial na 10

ona nie bedzie z Dawsonem tylko z Paceym naprawde ja czytalam scenariusz i tez ogladalam ostatni odcinek przeciez na koncu Joey jest z Paceym i ogladaja film wyrezyserowany z przez Dawsona potem sie caluja a potem dzwoni do nich Dawson

użytkownik usunięty
iwunia

tak naprawde to nie wiadomo z kim ona bedzie....czy Dawsonem czy Paceym .....wiec sie nie kłoccie ...to nie ma sensu ....zakoncza film w trojke...tak jak rozpoczeli ..trojka przyjaciol ....ja bym tam wolala zeby ona byla z Eddiem i placze ze nie beda ...a swoja droga co za beznadziejne zakoczenie filmuuuuuuuu...kto byl takim kretynem???? mozan by ten film bardziej ladnie zakonczyc....ja juz wiem jakie by bylo moje zakonczenie..EDDIE THE BETS:*

użytkownik usunięty

ja tez bym chciala zeby ona byla z eddim.......a moze on sie jeszcze pojawi....jestem zla bo nie mam odcinku z hallowen a tam eddi caluje sie z joey.ogladalam pozegnanie joey z eddim juz 3 razy i za kazdym razem plakalam....a ostatnio ogladalam wszystkie odcinki od kiedy byl eddi, oni sie tak slodko nie lubili na poczatku...a potem ona mu powiedziala ze byla njslodsza niespodzianka jaka sprawilo zycie to takie piekne...znowu chce mi sie plakac...jak chcecie odcinki pozyczyc(mam nawey I serie:)to piszcie na gg:1063879, a filmografie oliviera h. znajdzeiesz na tej stronce, tylko wpisz sobie w wyszukiwarce.a swietna stronka o nim to;pierwsza jaka wyskakuje w google jak wpiszesz tam sobie olivier hudson, cos w stylu:www.oliviersfans.com tam jest pelno zdjec a nawet wywiady z nim, wiecie ze on ma buldoga, byl modelem a w 2002 byl na liscie 50 najpiekniejszych ludzi swiata wg people!jak dla mnie to powienien byc na pierwszym miejscu, pozdrawiam wszysstkie laski ktore kochaja eddddddiego!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10

oto dowód że Joey bedzie z Pacey fragment scenariusza
Kamera pokazuje nam Joey, która ogląda właśnie tą scenę.

W pełnym planie okazuje się, że siedzi obok niej. Pacey. [zapłakany].

Po chwili postanawiają zadzwonić do Dawson'a.
Podczas, gdy Pacey i Joey tańczą
dochodzi miedzy nimi do pocałunku

użytkownik usunięty
iwunia

no dobra ja ci wierze ale nie chce sie dolowac i myslec o tym dopuki nie zobacze tego na wlasne oczy a wcale mi sie do tego nie spieszy....

użytkownik usunięty
iwunia

)PS.powiedzcie mi jaka piosenka leciala jak oni sie calowali we )wczorajszym odcinku...jak nie nagralam Eddiego na video to bede )sluchac i sobie wyobrazac ze Ja i Eddie ...mmmmmm....:P

Utwór: "True (With You)"
Wykonawca Wild Colonials

użytkownik usunięty

ja tej nie moge znalesc tej piosenki w emule, jakby co jak ktos bedzie ja mial to plizzzzzzzzzzzzz przyyslijcie mi na gadu:1063879 lub na maila lexy15@wp.pl bardzo ladnie prosze pozdro

użytkownik usunięty

a ja mam prosbe do fanow Jeziora Marzen , jesli macie jakies piosenki (wszystkich seri )z tego serialu mp3 to przysylajcie mi na moj mail kasska@op.pl , bede ogromnie wdzieczna i z gory slicznie dziekuje:*