Oglądałam go namiętnie jako nastolatka, ale w pewnym momencie przestałam (chyba przestali go nadawać?).
Moglibyście mi napisać co działo się z bohaterami?
Pamiętam że Jen zjawiła się w miasteczku, bo prowadziła bujne życie i "za karę" rodzice ją wysłali do babci. Kręciła z Dawsonem, ale potem Dawson był z Joey (dlaczego Dawson rozstał się z Jen? dlaczego potem rozstał się z Joey?). Joey później była z Pacey'em i straciła z nim dziewictwo. Potem się rozstali (dlaczego?) i Pacey spotykał się z Andie, która miała jakieś problemy psychiczne i miała brata geja. Co w tym czasie działo się z Dawsonem, Joey i Jen?
Co dalej?
Czy wszyscy główni bohaterowie występowali do końca serialu?
Serial był nadawany do końca o ile dobrze pamiętam.
A z twoich pytań wynika, ze trzeba całą fabule opowiedzieć a to by sporo miejsca i czasu zajęło.
Dawson i Jen się rozstali, kiedy do Capeside przyjechał były chłopak Jen z Nowego Jorku. W sumie to ona go odrzuciła. Potem Dawson próbował ją odzyskać, ale ona zaczęła się spotykać z Cliffem ze szkoły. Ostatecznie pod koniec 1 sezonu, jakoś po konkursie piękności, zaczął dostrzegać Joey i na początku 2 sezonu byli ze sobą. Wszystko było pięknie, ale Jen chciała odzyskać Dawsona. Prowokowała różne sytuacje, zadawała się z Abby i powracała do dawnego stylu życia. Joey za to początkowo tak zakochana w Dawsonie potem zaczęła robić problemy. Nie chciała, by jej życie kręciło się tylko wokół niego. Zainteresowała się malarstwem, Dawsona to nudziło i to był taki pierwszy kryzys. Joey spodobała się Jackowi (brat Andie), wspierał ją w jej zainteresowaniach i zostali parą, ale potem odkrył, że woli facetów. Po jakimś czasie Joey zeszła się z Dawsonem, ale gdy z więzienia wyszedł ojciec Joey okazało się, że znowu handluje narkotykami. Dawson go zdemaskował i przez to mężczyzna znów trafił za kratki. Joey stwierdziła, że mu tego nie wybaczy i się rozstali. Pacey natomiast w 2 sezonie spotykał się z Andie. Wszystko było ok dopóki nie zaczęła mieć problemów psychicznych. To było jakoś tak, że odstawiła leki i widziała swojego zmarłego brata. W końcu trafiła do ośrodka. Pacey cały czas ją wspierał. W 3 sezonie Dawson poznał Eve, starszą dziewczynę, któa przyjechała do miasta szukać swojej biologicznej matki, ale przez nią miał ciągle kłopoty. Joey zaczęła żałować, że go odrzuciła i chciała odzyskać. Była nawet gotowa z nim iść do łóżka, ale on był już tym wszystkim zmęczony. Pacey ją pocieszał. Sam rozczarował się zwiazkiem z Andie, która go zdradziła z kolesiem z ośrodka. Jen spotykała się z młodszym od siebie Henrym ze szkoły, ale w końcu on wyjechał i zerwał z nią przez kolegę. Przez pewien czas spotykała się z Ty'em, który był homofobem i to ich poróżniło. W 4 sezonie Joey spotykała się też z AJ'em, studentem którego poznała na dniach otwartych, ale on stwierdził w końcu, że kocha swoją wieloletnią przyjaciółkę. Pod koniec 4 sezonu Joey i Pacey zakochali się w sobie. Ukrywali to przed Dawsonem. Gdy się dowiedział bym zły i Joey postanowiła skończyć z Paceyem. W końcu jednak Dawson zauważył, że nie może jej do niczego zmuszać i kazał jej odejść. Pacey miał zamiar wypłynąć w samotny rejs swoją łodzią. W ostatniej chwili pobiegła do niego Joey i razem popłynęli. W 5 sezonie Joey jest z Paceyem, ona traci z nim dziewictwo. Są ze sobą prawie cały sezon, ale ostatecznie on z nią zrywa, bo czuje się gorszy. Ona dostaje się na studia, a on nie ma perspektyw i to jeden z powodów. Dawson był z siostra Paceya, Gretchen. Dziewczyna postanowiła jednak wyjechać i dokończyć studia i zacząć nowe życie. Pod koniec 4 sezonu Joey i Dawson znów się zeszli. Ale na poczatku 5 rozstali. Joey spotykała się ze swoim wykładowcą. Jen spotykała się z Charliem, gitarzysta, ale okazalo sie ze ja zdradzal. potem joey znowu chciała być z Dawsonem, ale on zszedł się z Jen (przezyl z nia pierwszy raz). joey zaczela spotykac z Charliem, nawet spiewala w jego zespole, ale ostatecznie on wyjechał. pacey na poczatku spotykal sie z przyapdkowymi kobietami. potem zwiazal sie z Audrey, wspollokatorka joey. joey wrocila do dawsona na poczatku 6 sezonu (spali ze soba) ale Joey zerwala z nim gdy okazalo sie ze ma dziewczyne w los angeles, Natashę. joey poznala Eddiego, pracowal w tym samym barze co ona. kilkakrotnie ja porzucal. Pacey chcial wrocic do Audrey (wczesniej rozstali sie bo Pacey byl zauroczony nowa szefowa) ale dziewczyna po pijaku przespała się z CJ'em. W końcu Audrey wpadła w alkoholizm i dopiero terapia jej pomogła. Pacey kręcił ze swoją współlokatorka, Emmą, chwilowo wrócił do Joey (ale ona wybrała Eddiego znowu) i znowu miewał przelotne romanse. Po nakręceniu filmu Dawson skończył spotykać się z Natashą. Jen była z CJ'em, który na poczatku wolał Audrey. Ostatecznie po paru latach Jen zmarła, osieracając swoją córkę. Dawson nie miał nikogo. Joey związała się z Paceyem.
O, dzięki :)
To okazuje się, że dość dużo widziałam, ponieważ aż do początku 5 sezonu wszystko mi się przypominało gdy Cię czytałam.
Jak to Jen zmarła? :/ Jak?