Właśnie poważnie zastanawiam się nad obejrzeniem tego serialu. Więc czy warto? Bardzo lubię : One Tree Hill, Chucka, OC, Grey's Anatomy i parę innych jeszcze oglądam. Liczę na szybką odpowiedź od wszystkich fanów i antyfanów ; )
Warto :) A jak dotrwasz do 3 serii to juz na pewno obejrzysz do końca, bo od 3 serii są najlepsze odcinki :) Co nie oznacza oczywiście, że pierwsze 2 serie są złe, ale 3 i reszta, to prawdziwa akcja JM :D
A mój ulubiony sezon to 6 :)
Fanka ;D
ja zaczęłam oglądać od początku ten serial jakoś we wrześniu i ściągam dalej kolejne odcinki, wg mnie warto, serial podejmuje wiele problemów, może ci pomóc w trudnych chwilach, znaleźć odpowiedź na trudne pytania, oglądając go powracam do młodszych lat i tęsknię za nimi...
Czy warto? hm...powiem tak - również lubię Grey's anatomy, One Tree Hill mnie znudził i gdzieś pomiędzy tymi klimatami mieści się Jezioro, chociaż nie, w moim rankingu znajduje się znacznie wyżej, ale ze względu na sentyment - to serial mojego dorastania, teraz mógłby mi się wydać nieco komiczny(pierwsze 2 sezony), ale gdy masz te 16-17 lat to śmiało można po niego sięgnąć.
no to obejrzę : ) a możecie powiedzieć skąd ściągacie? bo na emule ani na vuze nie mogę za bardzo.
hm dla sióstr 16,19lat ten serial bedzie dobry?
w sumie ja mam 18 i po obejrzeniu pierwszego odcinka, wydaje mi sie nawet ciekawy + nie jest taki glupi (jak to niektorzy mowili)_:>
Jestem dopiero na 2 sezonie, ale najbardziej rzuca się w oczy ich sposób mówienia tzn. słowa jakimi się posługują. Przeciętny 15/16-latek nie wiedziałby o czym oni w ogóle mówią, jakieś górnolotne wywody, filozofowanie. To jest mało realne, ale w końcu oni są nad wyraz inteligentni, nie? Nawet najgoszy matoł błyszczy cytatami.
Jednak serial niezły, inne realia, ale miły dla oka. Szczególnie Pacey, postać niezwykle pozytywna, jego chyba nie da się nie lubić. Aż dziwne, że mnie nie irytuje, bo reszta czasami doprowadza mnie do rozpaczy, ale to już chyba taki jego urok.
Nie zachwyca mnie para Joey&Dawson, ale to pewnie, dlatego, że z góry jestem do nich uprzedzona, ze względu na inne połączenie.. Trochę, kiedyś zerknęłam jak DC leciało w tv i zapamiętalam jedną całkiem ciekawą parę.
ja zobaczyłam wszystko, choć muszę przyznać, że zaczął mnie nudzić ostatni sezon, jednak warto go nawet zobaczyć, b ostatni odcinek jest cudowny! W sumie pokazuje wydarzenia po kilku latach, węc nie trezeba znać wszystkich odcinków:)
ja jestem w połowie 5-go sezonu i serial mi sie niezmiennie podoba. Pacey to postać którą lubie najbardziej,a zaraz za nim Joey i Jen.
No więc, założyłam ten temat ładnych pare miesięcy temu i wreszcie obejrzałam ostatni odcinek. Z początku był to przeciętny serial, pierwszy sezon oglądałam z trudem, ale jakoś dotrwałam do końca ;) Oczywiście żartuje. Kocham ten serial, kocham w nim wszystko. On wnosi tyle w życie, że nie da się tego opisać. Przyjaźń, pierwsza miłość, liceum, dorastanie. Często się wzruszałam oglądając to, ale ostatni odcinek .. płakałam cały czas. Więc wszystkim dziękuję za polecenie tego serialu, bo jest cuudowny! Żałuję tylko że się skończył i jak się skończył, jeśli chodzi o pewną bohaterkę, ale nie mam zamiaru spoilerować ;> Pozdrawiam wszystkich dawson's creek maniaków ;D